Spreker WerkGeluk

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Spreker over Gelukkig worden, zijn en blijven op het werk

  Al vele jaren verzorgt Gerard du Buf als Magisch Spreker fantastische lezingen. Zijn lezing over Werkgeluk is veelgevraagd.
  De unieke combinatie van NLP Trainer, Goochelaar en Gerards eigen ervaring in het bedrijfsleven zorgt voor een lezing die leerzaam en leuk is.
  Gerards Magische Lezing over Werkgeluk is toepasbaar op zowel werk- als privé-situaties.

  Een Werkgeluk-lezing kan met maatwerk toegespitst worden op een specifiek doel dat jullie als groep willen bereiken.

  Smiley

  " Gelukkig worden, zijn en blijven op het werk!"

  Werkgeluk lezing in het kort

  We willen allemaal gelukkig zijn. In ons privé-leven, maar ook op ons werk, en dat is niet zo verwonderlijk. Naast het plezier dat we daar als mensen van hebben bewijst de wetenschap: gelukkige werknemers zijn innovatiever en succesvoller. Alles begint met geluk. Ook werken.

  Met deze Magische Lezing leer je jouw (werk)geluk te vergroten

   

  Tips en tricks over hoe je een beter in je vel zit op het werk

  Klinkt dit je allemaal nog wat wonderbaarlijk in de oren? Lees dan verder! In zijn Magische Lezing Werkgeluk geeft Gerard concrete voorbeelden van hoe leiderschap werkt, geïllustreerd met zijn leukste trucs.

  Je ontvangt handige tips waarmee je direct zelf aan de slag kunt gaan. Eenvoudige, helder uitgelegede oefeningen die iedereen nog tijdens de Magische Lezing kan uitvoeren.

  Oefeningen waarbij je geen vingervlugheid nodig hebt! Fantastisch toch?

   

  Lees meer over de magische lezing Werkgeluk

  De mens gaat op verre ruimtereizen en zelfs het menselijk DNA is inmiddels grotendeels ontrafeld. Zelfs ons mobieltje kan duizend dingen méér dan we ooit zullen gebruiken. In deze moderne tijd is er zoveel mogelijk dat wij vrijwel nooit meer verwonderd over iets kunnen zijn. Zeker niet op het werk. Toch is verwondering (en zijn positieve verwachtingen!) een helpende eigenschap om gelukkig te worden. ☺️

  Samen met Gerard gaan jullie terug naar de basis. Het geluk zit in eenvoud. Leer om het schone in het gewone te zien. Dat kan alleen wanneer wij de magie uit onze alledaagse werkelijkheid weer wat meer durven omarmen. Magisch Spreker Gerard legt in zijn Magische Lezing uit dat we allemaal onze eigen wereld maken. Wat wij zien is wat wij willen zien. Deze kennis biedt ons een mooie kans om zélf aan ons werkgeluk te werken.

  In de lezing Werkgeluk leren we hoe we onze eigen toekomst kunnen “voorspellen” – en vooral wat je zelf kan doen om onze toekomst positief te beïnvloeden. Zowel zakelijk als privé. Wetenschappelijk bewezen gereedschappen uit de NLP en Positieve Psychologie bieden praktische oplossingen die ervoor gaan zorgen dat jij in de toekomst gelukkiger wordt. Op de werkvloer en daarbuiten. Je waardeert wat je hebt en wat er nog op je pad komt. Zoals de dichter J.C. Bloem ooit schreef:

  Het is een dagelijks wonder te leven!

  Magische Lezingen: veelgevraagde combinatie van fun en inhoud

  Een Magische Lezing bestaat uit bijzondere verhalen, efeningen om samen mee te doen en natuurlijk goochelen, heel veel goochelen!

  Magisch Spreker Gerard draait dus niet zomaar het zoveelste verhaaltje af, waarin een hyperactieve spreker oproept om de regie te nemen over het leven, of plompverloren stelt dat jij ál jouw doelen kan bereiken, als je maar in jezelf gelooft. Gerard gaat verder. Met goocheltrucs illustreert hij wat hij vertelt en laat je zo ervaren hoeveel je niet ziet.

  Een goochelaar kan communicatie op magisch wijze aan teams uitleggen

  Magisch Spreker Gerard kan bedrijven, organisaties en individuen als goochelaar iets heel nieuws bijbrengen. Een goochelaar is een kei in spelen met de werkelijkheid. Goochelaars maken slim gebruik van het feit dat onze zintuigen de werkelijkheid wat gemakzuchtig 'ontwaren'.

  Mensen filteren informatie, zij zien de helft niet van wat er gebeurd en we negeren dingen die ons even niet uitkomen. Uiteraard speelt een goochelaar hiermee! Maar ook wij, als niet-goochelaars, kunnen deze truc in ons hoofd gebruiken om ons geluksgevoel te vergroten.

  Wij kunnen onszelf gelukkig(e) patronen aanleren

  In een Magische Lezing leer je hoe je vanaf nu meer kan (in)zien van wat jou werkelijk verder helpt. Dat is de mooiste en eerlijkste 'truc' die je kunt beoefenen. Eentje die elke dag werkelijkheid wordt.

  Dankzij Gerards Magische Lezingen krijg je een praktische handleiding - gebaseerd op NLP en Positieve Psychologie - op een manier die je nooit eerder hebt meegemaakt. Als ervaren goochelaar doet Gerard letterlijk en figuurlijk méér met de materie. Sterker nog, de materie komt in zijn keynotes voor je ogen tot leven.

  Inhoud en Magie gaan naadloos samen!

  envellope
  Vijf sterren animatie Magisch Spreker Gerard du Buf

  Referenties van de lezing Werkgeluk

  Vijf sterren animatie Magisch Spreker Gerard du Buf

  Kijk hier eens voor vele referenties.
  Magisch Spreker Gerard trad al op voor vele bedrijven, waaronder ...

  Enkele referenties specifiek over deze magische lezing:

  • Gerard du Buf levert wat hij belooft: Een sprankelend en inspirerend optreden, waarbij het hele team( jong en oud/ ervaren en onervaren) werd meegenomen in zijn positieve en verfrissende reflectie op het menselijk gedrag in en buiten het werk.
   Dit alles omlijst met goocheltrucs en een grote bak energie, die in de zaal voor enthousiasme zorgde. Kortom: een absolute aanrader………..
   Nicole Hulsbosch - Teamleider Belastingdienst Breda
  • Ik heb echt veel geleerd in deze workshop en het was leuk om naar te luisteren. Ik denk dat deze presentatie over persoonlijk leiderschap en werkgeluk iedereen kan helpen in zijn werk en privéleven.
   Na een online lezing voor - ORTEC
  • Gerard heeft op onze innovatiedag een energieke, interactieve presentatie Werkgeluk gegeven. Tussen de koeien... Inspirerend. En hij heeft ons praktische handreikingen gegeven om meer balans te krijgen tussen werk & privé. Voor consultants geen overbodige luxe... Met de touwtjes zijn we nog aan het oefenen... Dank namens het team.
   Lars Pijlman - Directeur Seinpost/ZKA
  • Wij hebben ontzettend genoten van jouw bevlogenheid en passie tijdens de voorstelling ...
   Mooie hedendaagse voorbeelden met passende (perfect) uitgevoerde goocheltrucs. TOP!

   Marco & Martine Godschalk - Besi
  afdeling team

  Praktische handvatten over werkgeluk voor HRM, OR en Teams

  Hoe zorgt u dat werknemers actief werken aan het gelukkig zijn op hun werk en tijdens het uitvoeren van hun baan?

  Een team vol gelukkige mensen helpt niet alleen de bedrijfsresultaten vooruit, het beïnvloedt ook de manier waaróp jullie deze successen behalen. Elk project krijgt een aangenaam verloop, met een bijzonder aangename afloop als bonus toe.

  Magisch Spreker Gerard du Buf draagt met zijn Magische Lezing over Werkgeluk graag een steentje aan bij. Zijn stelling: na vele jaren van focus op de 'Customer Experience' is het nu hoog tijd voor de 'Employee experience'!

  Met Gerards Magische Lezing geeft u uw medewerkers op een verrassende manier praktische handvatten om zelf actief mee te helpen met het vormgeven van de beste baan voor zichzelf.

  Een gelukkige medewerker, werkt harder, beter en voelt zich verbonden met het werk. Geluk werkt!

  Live 90 tot 120 minuten.

  Afhankelijk van de locatie en de lezing wordt er gewerkt met een groter of kleiner decor. Meestal vertoont Gerard vooraf of achteraf tot veler plezier ook wat close-up goochelen tussen de gasten.

  Gerard kan voor grote en kleine groepen optreden. Op zakelijke evenementen en op bijeenkomsten van particulieren. Als Magisch Spreker sprak hij de afgelopen jaren voor teams van een handvol personen tot aan zalen gevuld met honderden mensen. Hij beschikt over meer dan dertig jaar ervaring als trainer en meer dan een kwart eeuw als goochelaar.

  envellope

  Meer WerkGeluk dankzij de magie van Positieve Psychologie

  Magisch Spreker Gerard houdt Magische Lezingen waarin hij drie elementen combineert: NLP, Positieve Psychologie en Magie. In de lezing over WerkGeluk ligt de focus op Positieve Psychologie met een vleugje NLP. Waar de traditionele psychologie brandjes blust, verhoogt Positieve Psychologie de lat van héél ons geluksspectrum. Hoe krijgt de Positieve Psychologie dit voor elkaar? Een deel van het antwoord ligt in het leren zien van geluk. Op het werk én daarbuiten.

  Van nature hebben wij meer oog voor de minder prettige ervaringen. Dankzij enkele oefeningen van Magisch Spreker, zie je in hoeveel er ook wél goed gaat. Wanneer je dat beseft, mag een tijdelijk dal er best zijn. Positieve Psychologie heeft weinig op met het gangbare idee uit de psychologie dat mensen uit hun dal moeten worden gepoederd.Uiteraard kunnen psychiaters depressies genezen, maar daarbij bestaat het risico dat mensen afgevlakt raken. Minder lows én minder highs beleven. Positieve Psychologie gaat voor een andere aanpak. Ups en downs maken samen ons leven.

  Naast Positieve Psychologie gebruikt Gerard ook NLP en - uiteraard - zijn Magie. Gerards goocheleffecten zorgen gegarandeerd voor een positieve stemming. Met plezier leren, werkt beter!

  Verwondering, ook dáár worden we happy van


  Wil je meer lezen? Enkele bekende namen uit de Positieve Psychologie:
  Martin Seligman, Mihály Csíkszentmihályi, Christopher Peterson en Jan Walburg

  Wat is de achtergrond van Magisch Spreker Gerard?

  Gerard du Buf werkte vele jaren als trainer voor bedrijven en organisaties. In zijn vrije tijd mocht hij ook toen al graag goochelen. Na vele goocheloptredens op verjaardagsfeesten, huwelijken etc werd hij steeds meer gevraagd voor grotere en zakelijke optredens zoals bedrijfsfeesten, teamdagen, etcetera.

  In 2007 gaf Gerard zijn werknemerschap op en werd hij ZZP-er: "Magisch Spreker". Hij volgde meerdere cursussen NLP, verdiepte zich in Positieve Psychologie en gebruikt en deelt die kennis en ervaring in zijn Magische Lezingen. Dit blijkt een gat in de markt te zijn. En dat is logisch, want ...

  Met plezier en verwondering leren werkt beter!

  Magisch Spreker Gerard

  • Top magisch entertainment
  • U zorgt voor deelnemers en locatie, wij voor de rest
  • Professioneel met jarenlange ervaring
  • Duidelijke afspraken en heldere communicatie
  • 100% Garantie, niet tevreden geld terug
  • Kwalitatief goed en toch zeer betaalbaar
  • Veel nuttige informatie die direct toepasbaar is
  • Flexibel en meedenkend
  • Kan ook in het Engels
  magisch spreker gerard du buf

  Informatie? Overleg? Boeking?

  Prijsinformatie? Vermeld locatie en duur.
  Beschikbaarheid? Vermeld datum en dagdeel.
  Nog sneller antwoord? Vermeld telefoonnummer.