Spreker
Maatwerk Lezing

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Spreker met een maatwerklezing voor uw dag / thema, ...

  Gerard du Buf verzorgt als Magisch Spreker lezingen over verschillende onderwerpen. Op verzoek maakt hij een Magische Lezing speciaal voor uw bedrijf/organisatie.
  Voor een maatwerk keynote benut Gerard zijn veelzijdigheid. Hij deelt zijn eigen ervaringen uit het bedrijfsleven, NLP, Positieve Psychologie, kunst en wetenschap.
  Zijn Magische Goochelkunsten maken de lezing compleet. Voor elke uitdaging bestaat de optimale truc!


  Persoonlijk Leiderschap creativiteit communicatie Magisch Sprekr Gerard du Buf keynote zakelijk

  Maatwerk:
  "Precies goed voor onze doelgroep"

  In het kort

  Binnenkort houdt uw organisatie een evenement. Ondanks ijverig zoekwerk heeft u de juiste spreker nog niet gevonden. Op zo'n moment is het tijd om voor maatwerk te kiezen. Door middel van maatwerk maakt Magisch Spreker Gerard een Magische Lezing speciaal voor uw organisatie.

  Al uw onderwerpen worden omgetoverd tot een fantastisch geheel!


  Veelzijdigheid is Gerards troefkaart

  Met Gerard haalt u een spreker in huis die kennis heeft van veel verschillende onderwerpen. Hij is toegankelijk, enthousiast en bijzonder flexibel in zijn aanpak. Bovendien beschikt hij over een pak ervaring. Zelf werkte hij jarenlang als bedrijfstrainer. Hij weet dus wat er gevraagd wordt op de werkvloer.

  Gerard is geen gewone spreker. Als goochelaar biedt Gerard de magische X-factor. Iets heel nieuws leren werkt beter met wat verwondering. Magie maakt uw themadag meer dan speciaal - dankzij maatwerk wordt uw moment uniek. Een goed voorbeeld van wat er mogelijk is, vindt u hieronder.

  Precisiearbeid is het vak van de goochelaar

  Een voorbeeld van een Magische Maatwerk Lezing

  Leven en werk in balans

  Door de Onderwijs- en Opleidingsregio Utrecht (OOR) werd Gerard gevraagd om een maatwerk-lezing op een symposium te verzorgen. Samen met Maja Visser creërde hij een geheel nieuwe lezing rond het thema "Leven en Opleiding in Balans: hoe werkt dat?"

  Centraal stond een pittige levensvraag: hoe zit het met de balans tussen de liefde voor het medische vak en andere liefdes die ook hun aandacht vragen? Partner, kinderen, familie, vrienden, hobby’s verdienen aandacht! Wie of wat komt er klem te zitten als die balans dreigt te verdwijnen, of er niet meer is?

  Poëtisch gesteld: Wat is er nodig om de magie in alle liefdes te behouden zodat je hart blijft zingen? Informatie en entertainment werden tijdens deze lezing door 'Dr. Gerard' tot een magisch geheel samengevoegd. De inhoud bleef luchtig en toegankelijk, zonder de diepgang te verliezen. Dat is de (goochel)kunst!


  Inhoud en Magie vullen elkaar aan

   

  Een goochelworkshop als aanvulling op jullie thema

  Een workshop goochelen is een prachtige manier om zelf magisch bezig te zijn. De presentatie en de inhoud van van deze maatwerk workshop wordt toegespitst op jullie onderwerp. Daarom zeggen veel bedrijven en organisaties: "Doen we die erbij!"

  Nadat je geluisterd hebt naar een Magische Lezing is het fijn om zelf met de stof aan de slag te kunnen gaan. Je kunt proefondervindelijk ervaren wat je net hebt geleerd. Uiteraard passen de goocheltrucs die jullie onder leiding van Gerard gaan leren perfect bij het (dag)thema.

  Wat gaan we doen?

  Tijdens de goochel-workshop wordt er ten minste 1 goocheleffect volledig aangeleerd, door deze stap voor stap uit te leggen en voor te doen. De deelnemers ontdekken dat de handelingen en de presentatie bij elkaar horen en gaan met beide elementen aan de slag.

  Wanneer de deelnemers de truc beheersen, bedenken ze er een presentatievorm bij, wederom in het kader van jullie thema of dat van de lezing(en). Als alle groepjes klaar zijn, gaan ze zelf een goocheloptreden geven!

  Afhankelijk van de groepsgrootte, de tijdsduur en uw wensen zijn er meerdere effecten en andere magische aanvullingen mogelijk. Vragen is weten!

  Wat nemen ze mee?

  De deelnemers mogen de goochelmaterialen houden. Door ze mee naar huis te nemen, zorgt dit ervoor dat zij het prachtige effect ook aan anderen kunnen laten zien, waardoor de maatwerk workshop (én de opgedane lessen uit de lezing) steeds opnieuw ter sprake komen.


  Voor elk onderwerp bestaat wel een geschikt goocheleffect

  envellope
  Magisch Spreker Gerard trad op voor uiteenlopende bedrijven, waaronder ...
  Referenties specifiek over Magische Maatwerk Lezingen:

  • Gerard heeft onze feestelijke PwC avond op een bijzondere wijze ingevuld. Onze gasten werden direct bij binnenkomst door hem meegenomen in de wonderlijke wereld van close up goocheltrucs. Van zeer dichtbij heeft Gerard onze gasten kennis laten maken met zijn magische trucs. Ook tijdens het centrale gedeelte heeft Gerard onze gasten meer dan positief verrast met een specifieke invulling op de kernwaarden van PwC. Er werd aan tafel nog lang over nagesproken.
   Ton Vercammen - PWC
  • Maja Visser en Gerard du Buf hebben een inspirerende sessie verzorgd op ons jaarlijkse symposium van de Onderwijs en Opleidingsregio Utrecht. Het thema van het symposium was LEVEN en OPLEIDING in balans; hoe WERKT dat? Maja en Gerard hebben een inhoudelijk en creatief goed programma opgezet voor onze doelgroep.
   Aly Hiemstra - Dagorganisatie Symposium Onderwijs en Opleidingsregio Utrecht (OOR)
  • Gerard heeft op onze vergadering een inspirerende workshop gegeven waarin hij feilloos inspeelde op de sfeer binnen ons bedrijf en onze boodschap – 2 jaarthemas - letterlijk aan elkaar knoopte. Hij triggerde onze medewerkers moeiteloos om creatief met elkaar te denken over hun visie en plannen waardoor we een leuke interactieve middag hadden waarover nog lang zal worden gesproken.
   Jopie Bijl - Interflon

  Live

  Afhankelijk van uw wensen wordt er gewerkt met een groter of kleiner decor. Op verzoek vertoont Gerard vooraf of achteraf ook wat close-up goochelen tussen de gasten.

  Gerard kan zowel voor grote als kleine groepen optreden. Op zakelijke evenementen en op bijeenkomsten van particulieren. Als Magisch Spreker sprak hij al voor teams van een handvol personen tot aan zalen gevuld met honderden mensen. Hij beschikt over meer dan dertig jaar ervaring als trainer en meer dan een kwart eeuw als goochelaar.


  magisch spreker Gerard du Buf live meeting

  Online

  Ook online werken Magische Lezingen uitstekend:
  praktische informatie wordt op een magische manier gebracht.
  Dankzij zijn professionele thuisstudio kan Gerard ook vanuit huis een show geven. Door het gebruik van twee sets kan de inhoud hetzelfde blijven, magische effecten worden deels aangepast.

  Goed om te weten: elke Magische Lezing kan qua inhoud en tijdsduur exact op jouw digitale vergadering worden aangepast. Dat wordt magisch en leerzaam!

  Boekingen van Gerard ook via Online Energizers
  Goochelaar Gerard Magisch Spreker Online Energizers
  envellope

  Wat kunnen we leren van Positieve Psychologie

  Gerard du Buf heeft zich uitgebreid verdiept in Positieve Psychologie. Deze tak van psychologie doet iets wat de traditionele psychologie nog vaak achterwege laat. Zij blust geen brandjes, ze verhoogt de lat van héél ons geluksspectrum.

  Een deel hiervan ligt in het leren zien van geluk. We hebben van nature meer oog voor de minder prettige ervaringen, maar met enkele eenvoudige oefeningen zie je hoeveel er ook WEL goed gaat. Zie je dat eenmaal in, dan mag een tijdelijk dal er ook best eens zijn.

  Geluk groeit als je de gelukkige momenten leert zien

  Positieve Psychologie heeft weinig op met het gangbare idee uit de traditionele psychologie dat mensen uit hun dal moeten worden gepraat (of gepoederd).

  Uiteraard kunnen psychiaters en psychologen depressies genezen, zeker, maar daarbij is het risico dat mensen afgevlakt raken. Minder lows én minder highs beleven. Positieve Psychologie gaat voor een andere aanpak. Ups en downs maken samen ons leven.

  Verwondering, ook dáár worden we happy van


  Enkele bekende namen uit de Positieve Psychologie:
  Martin Seligman, Mihály Csíkszentmihályi, Christopher Peterson en Jan Walburg
  nlp

  Wat we kunnen leren van NLP

  Neurolinguïstisch programmeren is een methode van zelfverbetering die zich concentreert op training en coaching van mensen (zowel individueel als groepen). Een van de gereedschappen hierbij is om mensen bewust te maken van hun eigen wereldmodel en hun gedrag. Met meer zelfkennis kan jij je leven structureel veranderen.

  Communicatie is voor NLP-trainers een belangrijk onderdeel. Wat de trainingsmethoden van NLP uniek maakt, is de down to earth-atttitude. Het gaat voor een groot deel ook over communicatie, de communicatie met anderen, maar vooral de communicatie die je met jezelf hebt.

  NLP pretendeert absoluut niet de waarheid in pacht te hebben. NLP richt zich dan ook niet op één stroming van ons denken. NLP modelleert experts uit de geschiedenis en maakt hun gedachtegoed toegankelijk.

  Als iemand iets kan dan kan een ander het ook leren

  De toverkunst van het leren

  Ontdek onder de deskundige leiding van Gerard de verhelderende kracht van magie. Iets nieuws leren gaat stukken beter... with a little bit of magic. Het resultaat van Gerards Magische Lezingen? Plezierige en leerzame verwondering!

  Wanneer je nieuwe informatie in je hoofd kunt linken aan iets magisch, gaan er deuren open die anders dicht zouden blijven. Je verbaast je – als een kind. En kinderen? Zij staan nog open voor nieuwe input.

  Het is een onvermijdelijk gevolg van onze reis naar volwassenwording dat wij wat rigide worden. Een Magische Lezing van Gerard biedt hierin een creatieve oplossing – geschikt voor ieder bedrijf, team of organisatie.

  De uitgebreide informatie over Persoonlijk Leiderschap krijgt juist dankzij Gerards goocheltrucs de kracht om te landen.
  Je brein wordt getriggerd om anders naar de zaken te kijken, nieuwe dwarsverbanden te leren leggen, kortom: een andere mindset te gebruiken.

  Na een Magische Lezing sta je open voor de magie van het héle leven.

  Een Magische Lezing blijft je bij!

  Wie is Gerard?

  Gerard du Buf werkte vele jaren als trainer voor bedrijven en organisaties. In zijn vrije tijd mocht hij ook toen al graag goochelen. Na vele goocheloptredens op verjaardagsfeesten, huwelijken enzovoort werd hij steeds vaker gevraagd voor grotere en zakelijke optredens zoals bedrijfsfeesten, teamdagen, en wat dies magisch meer zij.

  In 2007 gaf Gerard zijn werknemerschap op en werd ZZP-er: Magisch Spreker. Hij volgde meerdere cursussen NLP en verdiepte zich in Positieve Psychologie. Vandaag deelt hij die kennis en ervaring in zijn Magische Lezingen. Dit blijkt een gat in de markt te zijn.

  Met plezier en verwondering leren werkt beter!


  "Een Magische Lezing bestaat uit bijzondere verhalen, oefeningen om samen mee te doen en natuurlijk goochelen, VEEL goochelen!

  Als ook u een bijzonder magische voorstelling mee wil maken - uitbreidbaar met een magische workshop over uw thema - neem dan contact met mij op."


  Hartelijke groet en graag ben ik u van dienst!

  Gerard du Buf

  Magisch Spreker Gerard


  Top magisch entertainment

  U zorgt voor de deelnemers en de locatie, wij voor de rest

  Professioneel met jarenlange ervaring

  Duidelijke afspraken en heldere communicatie

  100% Garantie, niet tevreden geld terug

  Kwalitatief goed en toch zeer betaalbaar

  Veel nuttige informatie die direct toepasbaar is

  Flexibel en meedenkend

  Kan ook in het Engels

  magisch spreker gerard du buf

  Informatie? Overleg? Boeking?

  Prijsinformatie? Vermeld locatie en duur.
  Beschikbaarheid? Vermeld datum en dagdeel.
  Nog sneller antwoord? Vermeld telefoonnummer.