Maatwerk Spreker
Maatwerk Magische Lezing

  This site is protected by reCAPTCHA and the
  Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Bevlogen spreker met een Magische Lezing op maat voor uw dag / thema / evenement, en meer ...

  Gerard du Buf verzorgt als Magisch Spreker lezingen over verschillende onderwerpen. Op verzoek maakt hij een Magische Lezing speciaal voor uw bedrijf/organisatie.
  Voor een maatwerk keynote benut Gerard zijn veelzijdigheid. Hij deelt zijn eigen ervaringen uit het bedrijfsleven, NLP, Positieve Psychologie, kunst en wetenschap.
  Zijn Magische Goochelkunsten maken de lezing compleet. Voor elke uitdaging bestaat de optimale truc!


  Persoonlijk Leiderschap creativiteit communicatie Magisch Sprekr Gerard du Buf keynote zakelijk

  Vakkundig Maatwerk:
  "Lezing was precies goed voor onze doelgroep"

   

  Informatie over een maatwerklezing

  Binnenkort houdt uw organisatie een evenement. Ondanks ijverig zoekwerk heeft u de juiste spreker nog niet gevonden. Op zo'n moment is het tijd om voor maatwerk te kiezen. Door middel van maatwerk maakt Magisch Spreker Gerard een Magische Lezing speciaal voor uw organisatie. Een keynote met de boodschap die u wil.

  Al uw onderwerpen worden omgetoverd tot een fantastisch geheel!

  Een lezing van een goochelaar is altijd veelzijdig en verrassend

  Met Gerard haalt u een spreker in huis die kennis heeft van veel verschillende onderwerpen. Hij is toegankelijk, enthousiast en bijzonder flexibel in zijn aanpak. Bovendien beschikt hij over een pak ervaring. Zelf werkte hij jarenlang als bedrijfstrainer. Hij weet dus wat er gevraagd wordt op de werkvloer.

  Gerard is geen gewone spreker. Als goochelaar biedt Gerard de magische X-factor. Iets heel nieuws leren werkt beter met wat verwondering. Magie maakt uw themadag meer dan speciaal - dankzij maatwerk wordt uw moment uniek. Een goed voorbeeld van wat er mogelijk is, vindt u hieronder.

  Precisiearbeid is het vak van de goochelaar

   

  Voorbeeld van een Magische Maatwerk lezing op een evenement

  Een maatwerk lezing over leven en werk in balans

   
  Door de Onderwijs- en Opleidingsregio Utrecht (OOR) werd Gerard gevraagd om een maatwerk-lezing op een symposium te verzorgen. Samen met Maja Visser creëerde hij een geheel nieuwe lezing rond het thema "Leven en Opleiding in Balans: hoe werkt dat?"

  Centraal stond een pittige levensvraag: hoe zit het met de balans tussen de liefde voor het medische vak en andere liefdes die ook hun aandacht vragen? Partner, kinderen, familie, vrienden, hobby’s verdienen aandacht! Wie of wat komt er klem te zitten als die balans dreigt te verdwijnen, of er niet meer is?

  Poëtisch gesteld: Wat is er nodig om de magie in alle liefdes te behouden zodat je hart blijft zingen? Informatie en entertainment werden tijdens deze lezing door 'Dr. Gerard' tot een magisch geheel samengevoegd. De inhoud bleef luchtig en toegankelijk, zonder de diepgang te verliezen. Dat is de (goochel)kunst!
   
   

  Inhoud en Magie vullen elkaar aan

   

  Een goochelworkshop als extra aanvulling op jullie thema

  Een workshop goochelen is een prachtige manier om zelf magisch bezig te zijn. De presentatie en de inhoud van van deze maatwerk workshop wordt toegespitst op jullie onderwerp. Daarom zeggen veel bedrijven en organisaties: "Doen we die erbij!"

  Nadat je geluisterd hebt naar een Magische Lezing is het fijn om zelf met de stof aan de slag te kunnen gaan. Je kunt proefondervindelijk ervaren wat je net hebt geleerd. Uiteraard passen de goocheltrucs die jullie onder leiding van Gerard gaan leren perfect bij het (dag)thema.

  Wat leer je in deze workshop?

  Tijdens de goochel-workshop wordt er ten minste 1 goocheleffect volledig aangeleerd, door deze stap voor stap uit te leggen en voor te doen. De deelnemers ontdekken dat de handelingen en de presentatie bij elkaar horen en gaan met beide elementen aan de slag.

  Wanneer de deelnemers de truc beheersen, bedenken ze er een presentatievorm bij, wederom in het kader van jullie thema of dat van de lezing(en). Als alle groepjes klaar zijn, gaan ze zelf een goocheloptreden geven!

  Afhankelijk van de groepsgrootte, de tijdsduur en uw wensen zijn er meerdere effecten en andere magische aanvullingen mogelijk. Vragen is weten!

  Wat neem je mee naar huis?

  De deelnemers mogen de goochelmaterialen houden. Door ze mee naar huis te nemen, zorgt dit ervoor dat zij het prachtige effect ook aan anderen kunnen laten zien, waardoor de maatwerk workshop (én de opgedane lessen uit de lezing) steeds opnieuw ter sprake komen.
   
   

  Voor elk onderwerp bestaat wel een geschikt goocheleffect

  envellope
  Vijf sterren animatie Magisch Spreker Gerard du Buf

  Referenties over Gerards lezingen

  Vijf sterren animatie Magisch Spreker Gerard du Buf
  Magisch Spreker Gerard trad op voor uiteenlopende bedrijven, waaronder ...

  Referenties specifiek over Magische Maatwerk Lezingen:

  • Gerard heeft onze feestelijke PwC avond op een bijzondere wijze ingevuld. Onze gasten werden direct bij binnenkomst door hem meegenomen in de wonderlijke wereld van close up goocheltrucs. Van zeer dichtbij heeft Gerard onze gasten kennis laten maken met zijn magische trucs. Ook tijdens het centrale gedeelte heeft Gerard onze gasten meer dan positief verrast met een specifieke invulling op de kernwaarden van PwC. Er werd aan tafel nog lang over nagesproken.
   Ton Vercammen - PWC
  • Maja Visser en Gerard du Buf hebben een inspirerende sessie verzorgd op ons jaarlijkse symposium van de Onderwijs en Opleidingsregio Utrecht. Het thema van het symposium was LEVEN en OPLEIDING in balans; hoe WERKT dat? Maja en Gerard hebben een inhoudelijk en creatief goed programma opgezet voor onze doelgroep.
   Aly Hiemstra - Dagorganisatie Symposium Onderwijs en Opleidingsregio Utrecht (OOR)
  • Gerard heeft op onze vergadering een inspirerende workshop gegeven waarin hij feilloos inspeelde op de sfeer binnen ons bedrijf en onze boodschap – 2 jaarthemas - letterlijk aan elkaar knoopte. Hij triggerde onze medewerkers moeiteloos om creatief met elkaar te denken over hun visie en plannen waardoor we een leuke interactieve middag hadden waarover nog lang zal worden gesproken.
   Jopie Bijl - Interflon
   

  Magische show met spreker

  Afhankelijk van uw wensen wordt er gewerkt met een groter of kleiner decor. Op verzoek vertoont Gerard vooraf of achteraf ook wat close-up goochelen tussen de gasten.

  Gerard kan zowel voor grote als kleine groepen optreden. Op zakelijke evenementen en op bijeenkomsten van particulieren. Als Magisch Spreker sprak hij al voor teams van een handvol personen tot aan zalen gevuld met honderden mensen. Hij beschikt over meer dan dertig jaar ervaring als trainer en meer dan een kwart eeuw als goochelaar.

  Spreker op maat: Keynote Maatwerk op Magische Wijze

  Wanneer Magisch Spreker Gerard een lezing geeft, put hij uit 3 verschillende bronnen: NLP, Positieve Psychologie en, het zal niemand verbazen, fantastische staaltjes Magie. Wanneer je een maatwerk lezing wenst, zijn er dus voldoende mogelijkheden om tot de ideale afstemming te komen, geschikt voor jouw team, organisatie of doel. Een magiër smeedt alles aaneen!

  Een maatwerk lezing begint met een telefoontje. Niet op het podium, maar van u naar Gerard. Voor een éxtra bijzondere lezing moet er immmers goed overlegd worden. Magisch Spreker Gerard denkt altijd enthousiast mee. Dromen mag, want met magie is véél mogelijk, vooral het onmogelijke. Na het eerste gesprek gaat Gerard met zijn aantekeningen aan de slag. Zo kan hij bijvoorbeeld een speciale truc ontwikkelen of zelfs een speciale show op poten zetten.

  Bij een maatwerk lezing draait alles om uw wensen. U kiest het onderwerp en de gereedschappen die Gerard gebruikt. De nadruk kan op NLP liggen, of Positieve Psychologie. Natuurlijk kan de lezing ook in het teken van goochelen zelf staan. Er valt veel te leren uit de geschiedenis van Magie. Of wat dacht u van een combinatie van alle drie? Welke invalshoek u ook kiest, een maatwerk lezing is altijd bijzonder. Magisch Spreker Gerard combineert vrolijkheid met inhoud. Op maat van de gelegenheid. U wenst, wij toveren!

  Magie op maat, dat is fantastisch finetunen

  Wie is Magisch Spreker Gerard du Buf?

  Gerard du Buf werkte vele jaren als trainer voor bedrijven en organisaties. In zijn vrije tijd mocht hij ook toen al graag goochelen. Na vele goocheloptredens op verjaardagsfeesten, huwelijken enzovoort werd hij steeds vaker gevraagd voor grotere en zakelijke optredens zoals bedrijfsfeesten, teamdagen, en wat dies magisch meer zij.

  In 2007 gaf Gerard zijn werknemerschap op en werd ZZP-er: Magisch Spreker. Hij volgde meerdere cursussen NLP en verdiepte zich in Positieve Psychologie. Vandaag deelt hij die kennis en ervaring in zijn Magische Lezingen. Dit blijkt een gat in de markt te zijn.

  Met plezier en verwondering leren werkt beter!


  "Een Magische Lezing bestaat uit bijzondere verhalen, oefeningen om samen mee te doen en natuurlijk goochelen, VEEL goochelen!

  Als ook u een bijzonder magische voorstelling mee wil maken - uitbreidbaar met een magische workshop over uw thema - neem dan contact met mij op."


  Hartelijke groet en graag ben ik u van dienst!

  Gerard du Buf

  Magisch Spreker Gerard

  • Top magisch entertainment
  • U zorgt voor deelnemers en locatie, wij voor de rest
  • Professioneel met jarenlange ervaring
  • Duidelijke afspraken en heldere communicatie
  • 100% Garantie, niet tevreden geld terug
  • Kwalitatief goed en toch zeer betaalbaar
  • Veel nuttige informatie die direct toepasbaar is
  • Flexibel en meedenkend
  • Kan ook in het Engels
  magisch spreker gerard du buf

  Informatie? Overleg? Boeking?

  Prijsinformatie? Vermeld locatie en duur.
  Beschikbaarheid? Vermeld datum en dagdeel.
  Nog sneller antwoord? Vermeld telefoonnummer.

   This site is protected by reCAPTCHA and the
   Google Privacy Policy and Terms of Service apply.