Maatwerk Spreker

Bij maatwerk maken we een Magische Lezing speciaal voor uw bedrijf. Een mooi voorbeeld vindt u hieronder. De lezing over Leiderschap is omgebouwd tot onderstaande lezing voor een groep Medici.

Maatwerk Voorbeeld - Artsen

Leven en werk in balans

Hoe zit het met de balans tussen de liefde voor het vak en andere liefdes in het leven die ook zo hun aandacht vragen? Partner, kinderen, familie, vrienden, hobby’s! Wie of wat komt er klem te zitten als die balans er niet meer is? Wat is er nodig om de magie in de liefdes te behouden zodat je hart blijft zingen?

Informatie en entertainment worden tot een magisch geheel samengevoegd. Deze lezing wordt gegeven in samenwerking met Maja Visser.

Maatwerk Voorbeeld - Workshop

Aanvulling met Magische Workshop

Een workshop goochelen is een prachtige manier om zelf met goochelen bezig te zijn.
De presentatie van de workshop wordt aangepast aan de inhoud van de lezing en daardoor vindt iedereen "Hoort erbij!" Vaak is een workshop een goede aanvulling op een Magische Lezing, bijvoorbeeld bij een lezing over Leiderschap, Werkgeluk of Waarneming.

Wat gaan we doen?

Bij de goochel-workshop wordt er minimaal 1 goocheleffect aangeleerd door deze stap voor stap uit te leggen en voor te doen. De deelnemers ontdekken dat de handelingen en de presentatie bij elkaar horen en gaan met beiden aan de slag.

Als de deelnemers het magische effect beheersen gaan ze er vervolgens een eigen presentatie bij bedenken,uiteraard in het kader van uw thema of van de lezing. Als alle groepjes hiermee klaar zijn gaan zij zelf hiermee optreden.

Afhankelijk van de groepsgrootte, de beschikbare tijd en uw wensen zijn er meerdere effecten mogelijk of kunnen er andere magische aanvullingen zijn.

Wat nemen ze mee?

De deelnemers mogen de goochelmaterialen houden Door ze mee naar huis te nemen zorgt dit ervoor dat het prachtige effect ook aan anderen laten zien waardoor ook deze bijzondere workshop weer ter sprake komt.
magisch spreker workshop

Magisch Spreker Gerard


Top magisch entertainment

U hoeft alleen voor de deelnemers en de locatie te zorgen

Professioneel met jarenlange ervaring

Duidelijke afspraken en heldere communicatie

100% Garantie, niet tevreden geld terug

Betaalbaar

Veel nuttige informatie die direct toepasbaar is

Flexibel en meedenkend

Kan ook in het Engels

magisch spreker gerard du buf

Informatie? Overleg? Boeking?

Prijsinformatie? Vermeld locatie en duur.
Beschikbaarheid? Vermeld datum en dagdeel.
Nog sneller antwoord? Vermeld telefoonnummer.