Spreker
Waarneming

  This site is protected by reCAPTCHA and the
  Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Spreker over Waarneming

  Een Magische Lezing over Waarneming leert je door de magische bril van een goochelaar kijken.
  De combinatie NLP, Goochelen en Positieve Psychologie zorgt voor een belevenis die leerzaam én leuk is.
  De lezingen van Magisch Spreker Gerard zijn toepasbaar op zowel zakelijke als persoonlijke situaties.

  Een Magische Lezing over Waarneming kan met maatwerk toegespitst worden op een specifiek doel.
  Persoonlijk Leiderschap creativiteit communicatie Magisch Sprekr Gerard du Buf keynote zakelijk

  "Waarneming:
  Wat wij allemaal voor waar aannemen"

  In het kort

  Een Magische Lezing over Waarneming zit boordevol nuttige tips. Hoe wij kijken is een stuk ingewikkelder dan dat op het eerste oog lijkt. Magisch Spreker Gerard gaat in op verschillende vragen. Hoe werkt waarneming? Hoe creëren wij allemaal onze eigen wereld? Hoe beïnvloedt onze blik ons gevoel? Deze onderwerpen worden niet alleen helder uitgelegd, maar ook op een bijzonder magische manier gepresenteerd. Met goocheltrucs!

  Met deze Magische Lezing ontwikkel je een frisse blik


  Een goochelaar speelt met communicatie

  Als professioneel goochelaar is Magisch Spreker Gerard dé persoon om inzichten over communicatie en waarneming te demonstreren. Iedere goede goochelaar speelt au fond een spel met de manier waarop wij onze blik op verschillende zaken richten. We kunnen niet alles tegelijk zien.

  Juist daarom kan een goochelaar handig gebruiken maken van het feit dat wij veel communicatie over het hoofd zien, verkeerd begrijpen of zelfs (on)bewust negeren. Een goochelaar doorziet hoe het werkt. Magisch Spreker kan je daarmee op weg helpen, zodat jíj meer gaat zien. Veel meer!

  Ontdek waarom wij als mensen zo selectief waarnemen

  Tips en tricks om het leven te doorzien

  Kun jij op dit moment je ogen niet geloven? Lees dan verder. In zijn Magische Lezing over Waarneming geeft Gerard concrete voorbeelden van hoe onze zintuigen - en dan met name onze ogen - ons dikwijls foppen, uiteraard geïllustreerd met zijn leukste trucs.

  Je ontvangt handige tips waarmee je direct zelf aan de slag kunt om je kijk op de zaken te verbeteren. Eenvoudige oefeningen die iedereen nog tijdens de lezing kan uitvoeren.

  Doe oefeningen waarbij je niet eens vingervlugheid nodig hebt! Fantastisch toch?

  Details over Waarneming

  Waarnemen doen we allemaal, de hele dag door. Vaak zijn waarnemingen zelfs de belangrijkste reden van onze beslissingen en acties. Maar hoe nemen wij eigenlijk waar? Hoe interpreteren wij wát wij waarnemen? Wij kijken allemaal naar dezelfde fysieke wereld om ons heen, toch zien we niet allemaal hetzelfde. Onze focus verschilt. Hoe kan dat dan?

  In deze Magische Lezing maakt Gerard glashelder dat wij dingen niet zien die er in werkelijkheid wel zijn en dat we dingen wel zien die er helemaal niet zijn. Een goocheltruc is een magnifiek voorbeeld hiervan. We moeten nu de vraag durven stellen: kijken we eigenlijk wel met onze ogen?

  Gerard gaat diep in op de manier waarop communicatie werkt. Hierbij worden details gegeven over hoe wij ons eigen model van de wereld maken, hoe wij filteren en hoe we invloed uit kunnen oefenen op onze persoonlijke waarnemingen. De manier waarop wij naar de wereld kijken, maakt het verschil. ☺️

  Je kijk op zaken heeft meer invloed dan je denkt


  Een frisse blik op de wereld

  Een belangrijk gereedschap voor Waarneming is communicatie. Misschien klinkt dat wat vreemd. Wat heeft communicatie met Waarneming te maken? Simpel gezegd: Wat je ziet is voor een groot deel gevormd door wat je tegen jezelf zegt dat je ziet. Wat je denkt te moeten zien, of wat je juist absoluut niet wil zien en daardoor alsnog alleen maar kan zien.

  Wellicht ken je de gedachte-oefening over de roze olifant wel. Wanneer je jezelf inprent niet aan een roze olifant te denken, denk je er juist aan en prompt zie je het beest zo voor je. Hetzelfde geldt nagenoeg altijd voor Waarneming. In deze Magische Lezing gaat Gerard om die reden eerst met jullie aan de slag met communicatie. Hij laat je inzien hoe je tegen jezelf praat. Alvast een tipje van de sluier? We denken de werkelijkheid te kennen, maar we zien slechts een wereld na vervorming door onze zelfgecreëerde filters.

  Hoe communiceer jij met jezelf?

  Magische Lezingen: een combinatie van fun en inhoud

  Een Magische Lezing bestaat uit bijzondere verhalen, efeningen om samen mee te doen en natuurlijk goochelen, heel veel goochelen!

  Magisch Spreker Gerard draait dus niet zomaar het zoveelste verhaaltje af, waarin een hyperactieve spreker oproept om de regie te nemen over het leven, of plompverloren stelt dat jij ál jouw doelen kan bereiken, als je maar in jezelf gelooft. Gerard gaat verder. Met goocheltrucs illustreert hij wat hij vertelt en laat je zo ervaren hoeveel je niet ziet.

  Een goochelaar weet alles van communicatie

  Magisch Spreker Gerard kan bedrijven, organisaties en individuen als goochelaar iets heel nieuws bijbrengen. Een goochelaar is een kei in spelen met de werkelijkheid. Goochelaars maken slim gebruik van het feit dat onze zintuigen de werkelijkheid wat gemakzuchtig 'ontwaren'.

  Mensen filteren informatie, zij zien de helft niet van wat er gebeurd en we negeren dingen die ons even niet uitkomen. Uiteraard speelt een goochelaar hiermee! Maar ook wij, als niet-goochelaars, kunnen deze truc in ons hoofd gebruiken om ons geluksgevoel te vergroten.

  Wij kunnen onszelf gelukkig(e) patronen aanleren

  In een Magische Lezing leer je hoe je vanaf nu meer kan (in)zien van wat jou werkelijk verder helpt. Dat is de mooiste en eerlijkste 'truc' die je kunt beoefenen. Eentje die elke dag werkelijkheid wordt.

  Dankzij Gerards Magische Lezingen krijg je een praktische handleiding - gebaseerd op NLP en Positieve Psychologie - op een manier die je nooit eerder hebt meegemaakt. Als ervaren goochelaar doet Gerard letterlijk en figuurlijk méér met de materie. Sterker nog, de materie komt in zijn keynotes voor je ogen tot leven.


  Inhoud en Magie gaan naadloos samen!

  envellope
  Magisch Spreker Gerard trad al op voor uiteenlopende bedrijven, waaronder ...
  Referenties specifiek over deze Magische Lezing Waarneming:

  • "Wij hebben ontzettend genoten van jouw bevlogenheid en passie tijdens de voorstelling ...
   Mooie hedendaagse voorbeelden met passende (en perfect) uitgevoerde goocheltrucs. TOP!"

   Marco & Martine Godschalk - Besi
  • "Gerard heeft met zijn magische show mij geconfronteerd en aan het denken gezet over hoe eenvoudig je zelf invloed hebt op je geluksgevoel."
   Willie Willemsen - Besi
  • "Ik moest goed opletten!"
   "Toen was ik het even kwijt."
   "Waarom zijn wij nou afgeleid dat we dat niet zien!?"
   "Geweldig!"

   Enkele reacties van de deelnemers aan een groepssessie (bekijk de video uit de businessclub hieronder) - ...
  afdeling team

  Bedrijven - HRM, OR, Afdelingen

  Hoe helpt een Magische Lezing Waarneming jullie team en organisatie vooruit?

  Met Gerards Magische Lezing krijgen de medewerkers op een verrassende manier meer inzicht in communicatie. Ze leren hoe zij meer de leiding over hun eigen leven kunnen nemen.

  Wanneer je je communicatie beheerst, neem je de leiding over je leven


  Online 45 tot 60 minuten.
  Live 90 tot 120 minuten.

  Let op: Voor particulieren en non-profit organisaties gelden speciale tarieven!

  Voorbeeld: Maatwerk lezing op bezoek bij een businessclub

  Live

  Afhankelijk van de locatie en de lezing wordt er gewerkt met een groter of kleiner decor. Meestal vertoont Gerard vooraf of achteraf tot veler plezier ook wat close-up goochelen .

  Gerard kan voor grote en kleine groepen optreden. Op zakelijke evenementen en op bijeenkomsten van particulieren. Als Magisch Spreker sprak hij de afgelopen jaren voor teams van een handvol personen tot aan zalen gevuld met honderden mensen. Hij beschikt over meer dan dertig jaar ervaring als trainer en meer dan een kwart eeuw als goochelaar.


  magisch spreker Gerard du Buf live meeting

  Online

  Ook online werken Magische Lezingen goed:
  praktische informatie, op een magische manier gebracht.

  Dankzij de professionele thuisstudio kan Gerard ook vanuit huis optreden. Door het gebruik van twee sets kan de inhoud hetzelfde blijven, magische effecten worden deels aangepast.

  Fijn om te weten: een Magische Lezing kan qua inhoud en tijdsduur exact op jullie online meeting worden aangepast. Dat wordt magisch en leerzaam!

  Boekingen van Gerard ook via Online Energizers
  Goochelaar Gerard Magisch Spreker Online Energizers
  nlp

  Wat we kunnen leren van een Magisch Spreker

  Tijdens al zijn lezingen maakt Magisch Spreker Gerard van drie elementen: NLP, Positieve Psychologie en fantastische staaltjes Magie. In de lezing over Waarneming voert hij ook figuurlijk een balanceer-act op. Het is de lezing waarin álle elementen in gelijke hoeveelheden aan bod komen. Dat kan, want er bestaat een verband tussen de drie. Menselijke communicatie.

  Een winnende mindset te pakken krijgen, dat gaat niet vanzelf. Sterker nog, dé truc bestaat niet. Het gaat erom te doen wat de situatie vraagt. Dan moet je de situatie natuurlijk wel correct waarnemen. Maar kan dat wel? Gerard gaat de uitdaging met jullie aan. Hij begint met een spiegel voor te houden. Zelfkennis is het begin aller verandering! Als gelouterd NLP-trainer heeft Gerard een toegankelijke houding. Hij weet dat niemand de waarheid in pacht heeft, hij óók niet. We zien de wereld allemaal anders. Van iedereen kun je wat oppikken, en dat gaan we dan ook doen.

  Naast NLP, gebruikt Gerard ook Positieve Psychologie en Magie. We beloven je: tijdens deze inspiratiesessie kijk je je ogen uit. Gerards goocheltrucs zorgen altijd voor vrolijkheid, maar ze stemmen ook tot nadenken. Wat gebeurt hier!?

  Als iemand iets kan dan kan een ander het ook leren!

  Wie is Gerard?

  Gerard du Buf werkte jarenlang als trainer voor bedrijven en organisaties. In zijn vrije tijd mocht hij ook toen al graag goochelen. Na talloze goocheloptredens op verjaardagsfeesten, huwelijken, enzovoort werd hij steeds vaker gevraagd voor grotere en zakelijke optredens zoals bedrijfsfeesten, teamdagen, en wat dies magisch meer zij.

  In 2007 gaf Gerard zijn werknemerschap op en werd ZZP-er: Magisch Spreker. Hij volgde meerdere cursussen NLP en verdiepte zich in Positieve Psychologie. Vandaag deelt hij die kennis en ervaring in zijn Magische Lezingen. Dit blijkt een gat in de markt te zijn.

  Met plezier en verwondering leren werkt beter


  "Een Magische Lezing bestaat uit bijzondere verhalen, oefeningen om samen mee te doen en natuurlijk goochelen, VEEL goochelen!

  Als ook u een bijzonder voorstelling mee wil maken - uitbreidbaar met een magische goochelworkshop - neem dan contact met mij op."

  Hartelijke groet en graag ben ik u van dienst!

  Gerard du Buf

  p.s. Als uw team het leuk vind doe ik naast de lezing kosteloos een kleine close-up magic show! Dit gaat over Waarneming en is een demonstratie van wat eerder is verteld.

  Magisch Spreker Gerard


  Top magisch entertainment

  U zorgt voor de deelnemers en de locatie, wij voor de rest

  Professioneel met jarenlange ervaring

  Duidelijke afspraken en heldere communicatie

  100% Garantie, niet tevreden geld terug

  Kwalitatief goed en toch zeer betaalbaar

  Veel nuttige informatie die direct toepasbaar is

  Flexibel en meedenkend

  Kan ook in het Engels

  magisch spreker gerard du buf

  Informatie? Overleg? Boeking?

  Prijsinformatie? Vermeld locatie en duur.
  Beschikbaarheid? Vermeld datum en dagdeel.
  Nog sneller antwoord? Vermeld telefoonnummer.

   This site is protected by reCAPTCHA and the
   Google Privacy Policy and Terms of Service apply.