Spreker voor senioren:
Nooit te oud om te leren

  This site is protected by reCAPTCHA and the
  Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Spreker over hoe je als senior nieuwe dingen kunt blijven leren en ontdekken

  Al jaren verzorgt Gerard du Buf als Magisch Spreker lezingen voor verschillende doelgroepen.
  Zijn lezing Nooit te oud om te leren is gericht op senioren - mensen met het vrije leven voor zich!
  De combinatie van NLP Trainer, Goochelaar en Gerards persoonlijke anekdotes zorgen voor een lezing die iedereen kan inspireren.
  Ook wanneer je de vijftig voorbij bent, kun je jezelf blijven uitdagen. Om gelukkiger te worden!

  Indien gewenst kan deze Magische Lezing met maatwerk toegespitst worden op specifieke wensen van jullie team, groep, club ...

  Smiley

  "Nooit te oud om ...: Gelukkig te zijn en te blijven!"

  Ontdek de leukste lezing speciaal voor senioren

  Wij willen allemaal van het leven genieten. Ook wanneer we een dagje ouder worden. Of moeten we zeggen: juist dan! Gerards Magische Lezing Nooit te oud om te leren moedigt je aan om eens anders naar de zaken te kijken.

  Wanneer we gepensioneerd zijn, hebben we meer tijd om de geneugten van het leven te omarmen. Toch lukt dat lang niet altijd, helaas. Gelukkig geeft Magisch Spreker Gerard tips om ook van deze periode alle vruchten te plukken. Je leeft niet in het verleden - maar vandaag.

  Met deze Magische Lezing leer je iets heel nieuws

  Magische verwondering in een lezing vol levenslessen voor ouderen

  Waar Gerard ook verschijnt, overal zorgt hij voor vrolijke gezichten. Zijn specialiteit is het aanwakkeren van verwondering. Jezelf kunnen verwonderen is een kwaliteit die vooral met kinderen wordt geassocieerd. Na een lezing van Gerard besef je: we kunnen het nog allemaal!

  Als Magisch Spreker is Gerard geknipt voor deze taak, ondanks dat hij zelf geen haar meer heeft! Een goochelaar streeft naar verwondering en heeft steeds verrassingen in petto. Maar hoe krijgt een goochelaar dat nu voor elkaar? Door mensen te sturen in hoe zij de werkelijkheid menen te zien.

  Mensen filteren informatie, zien de helft over het hoofd en negeren ook (on)bewust dingen die simpelweg niet uitkomen. Dat is nu precies wat er gebeurt bij een goocheltruc. Gerard legt je uit hoe we vanaf nu ook zelf onze eigen blik kunnen gaan sturen! Dan is verwondering gelukkkig heel bereikbaar.

  Verras jezelf met een frisse blik op de werkelijkheid

  Hoewel de inhoud van Gerards lezing – tijdens onze jaarlijkse seniorenavond – bekende onderdelen bevatte, is er toch veel van de inhoud bij mij blijven hangen. Het geeft mij een steuntje in de rug. En omdat de theorie met goocheltrucs als ‘cement’ aan elkaar werd verweven, was luisteren en kijken gemakkelijk vol te houden. Niemand had de neiging erdoorheen te gaan praten, we waren allemaal één en al aandacht.
  Vol verbazing en bewondering heb ik het onder mijn ogen zien gebeuren, de niet te verklaren goocheltrucs. Het leek wel toveren.

  Marian den Hertog - OVEverdingen

  Tips en trucs om ook op leeftijd maximaal levensgeluk te blijven zien - hoe ouder hoe leuker we worden!

  Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Lees dan gerust verder. In zijn Magische Lezing Nooit te oud om te leren geeft Gerard heldere voorbeelden van hoe geluk werkt, geïllustreerd dankzij zijn beste goocheltrucs.

  Hoe nemen wij waar? Hoe creëren wij allemaal onze eigen wereld? Hoe leren wij eigenlijk überhaupt iets nieuws? Deze onderwerpen worden niet alleen op een plezierige manier uitgelegd, maar vooral ook op een bijzondere, magische manier gepresenteerd.
  Je ontvangt tips waarmee je meteen zelf aan de slag kunt. Simpele oefeningen geschikt voor iedere leeftijd en elke conditie. En als er toch misgaat heb je samen met jouw groep veel plezier. Ook dat is gelukkig zijn. Lachen en weer doorgaan.

  Oefeningen waarbij je geen vingervlugheid nodig hebt! Fantastisch toch?

   

  Meer informatie over de Magische Lezing "Nooit te oud om te leren" - een lezing voor senioren

  Magisch Spreker Gerard begint altijd met een stukje theorie. We zien de wereld op basis van wat we eerder (aan)geleerd hebben. Wat geleerd is, kan gelukkig ook worden veranderd! Je kunt op een andere manier naar de werkelijkheid leren kijken. Het goede nieuws is: goochelen helpt hierbij ☺️

  Daarom doet Gerard tijdens zijn Magische Lezing goocheltrucs, heel veel goocheltruc! Bij iedere truc hoort een verhaal. Elke goocheltruc fungeert als illustratie van de theorie. Daarnaast haalt Gerard fraaie anekdotes aan, onder meer uit het leven van bijvoorbeeld beroemde goochelaars of wetenschappers. Afhankelijk van de groep en jullie wensen is er zelfs een demonstraties van ontsnappingskunst of gedachtenlezen.

  De kern van deze lezing bestaat uit informatie en wat fijne oefeningen die we gezamenlijk gaan doen om nieuwe gelukspatronen aan te leren. We kunnen onze eigen toekomst voor een deel al “voorspellen”. Wetenschappelijk bewezen gereedschappen uit de NLP en Positieve Psychologie bieden uitkomst. Je gaat meer waarderen wat je hebt en wat er nog op je pad komt. Zoals de Nederlandse dichter J.C. Bloem al schreef:

  Het is een dagelijks wonder te leven

   
  Vijf sterren animatie Magisch Spreker Gerard du Buf

  Referenties van bezoekers van de lezing

  Klik door naar deze pagina voor vele referenties.
  Magisch Spreker Gerard trad op voor organisaties als ...

  Vijf sterren animatie Magisch Spreker Gerard du Buf
  Enkele reacties specifiek op deze magische lezing "Nooit te oud om te leren":

  Spectaculaire opening, een ballon die eensklaps in een fles wijn veranderd... Zoiets wil iedereen toch graag leren!
    Hanneke Huizing (62 jaar)

  Een geweldige avond, je staat er met je neus bovenop maar je kunt er niet uitkomen. Dit is magic op zijn best.
    Thea Keeries (78 jaar)

  Waardevol en leerzaam.
    Riek L. (82 jaar)

  Het was een mooie avond, en heel veel trucen.
    H. Gielen (92 jaar)

  Heel leuk en leerzaam niet verwacht en erg genoten.
    Wil Isenia (75 jaar)

  Interessant en leerzaam. Dank je wel.
    Riet Stokbroeders (80 jaar)

  Gerard hartelijk dank. Het was echt heel leuk. Dank je wel!
    Gerrie van Rozendaal (79 jaar)

  Een geweldige middag. Was de moeite waard.
    Thea Wolmaar (80 jaar)

  Vakman. Veel weet je wel maar hij verwoordde het!
    Kees V. (81 jaar)

  Je voordracht vond ik schitterend. Zelf ben ik ook altijd bezig om wat te leren.
    Theo (84 jaar)

  afdeling team

  Verpleeghuizen, Seniorenresidenties, Zorginstellingen, Woonzorgcentra, Buurthuizen, Inlooppunten, Clubs, ... Iedereen geniet van de seniorenlezing

  Woont, werkt of vrijwilligt u op een locatie met veel senioren?
  Dan is de de Magische Lezing Nooit te oud om te leren een geweldig idee als groepsactiviteit. Een plek vol lachende (en verwonderde!) mensen verbetert de sfeer, de onderlinge verbinding en de aanwezigheidsgraad. De ervaring leert dat over Gerards Magische Lezingen nog lang wordt nagepraat.

  Naast het centrale optreden vertoont Gerard met veel plezier ook vooraf (of achteraf) nog wat close-up goochelen. Magie die aan tafel, dichtbij de mensen plaatsvindt en soms zelfs in hun eigen handen! Dit voor- of naprogramma is kosteloos, wanneer u een Magische Lezing boekt.

  Gerards Magische Lezing kan voor een zacht prijsje uitgebreid worden met een echte goochelworkshop. Gerard leert de hele groep een of meer mooie trucs. De familie, vrienden en kennissen zullen nog verbaasd staan over uw nieuwe skills. U vormt straks levende bewijs dat men nooit te oud is om te leren.

  Deze goochelworkshop past trouwens ook perfect in het (maatschappelijk) activatieprogramma van uw locatie.

  Live 60 tot 120 minuten.

  ook mogelijk met een activerende goochelworkshop ...

   
  nlp

  Nooit te oud om te leren dankzij een Magische Lezing

  Magisch Spreker Gerard houdt Magische Lezingen, waarvoor hij gebruik maakt van drie elementen: NLP, Positieve Psychologie en - het zal niemand verbazen! - Magie. De focus tijdens zijn lezing Nooit te oud om te leren ligt op Neurolinguïstisch programmeren (NLP). Dat klinkt misschien als een lastig woord, maar in de praktijk valt dat reuze mee! De lezing Nooit te oud om te leren is steevast gezellig. En terwijl je plezier maakt, steek je ook nog wat NLP-tips op.

  Maar wat is NLP dan? NLP is een methode van zelfverbetering. Een belangrijk gereedschap tijdens een NLPS-sessie is mensen wat meer bewust maken van hoe wij de wereld zien én de manier waarop wij over de wereld spreken. Onze taal beinvloedt onze gedachten - vooral die tegen onszelf. Wat NLP-trainers uniek maakt, is hun down to earth-atttitude. Dat maakt het voor jong en oud leuk om samen mee te oefenen. NLP kan ook prima in (grotere) groepen.

  Naast NLP, vertelt Gerard ook wat over Positieve Psychologie en vertoont hij zijn Magie. Niet zonder reden, zijn goocheleffecten illustreren wat er gebeurt in ons brein. Plezier gegarandeerd!

  Als iemand iets kan dan kan een ander het ook leren!

  Wie is spreker Gerard du Buf?

  Gerard du Buf werkte vele jaren als trainer voor bedrijven en organisaties. In zijn vrije tijd mocht hij graag goochelen. Na vele goocheloptredens op verjaardagsfeesten, huwelijken, et cetera, werd hij steeds meer gevraagd voor grotere en zakelijke optredens zoals bedrijfsfeesten, teamdagen, dorpsfeesten en zo magisch verder.

  In 2007 gaf Gerard daarom zijn werknemerschap op en werd ZZP-er: Magisch Spreker. Hij volgde cursussen NLP, verdiepte zich in Positieve Psychologie en gebruikt en deelt die kennis en ervaring in zijn Magische Lezingen. Dit blijkt een gat in de markt te zijn.

  Met plezier en verwondering leren werkt beter!

  Gerard nodigt u uit voor zijn lezing

  "Een Magische Lezing bestaat altijd uit bijzondere verhalen, gezamenlijke oefeningen en natuurlijk goochelen, VEEL goochelen!

  Als ook u een bijzondere magische voorstelling mee wil maken neem dan direct contact met me op."
  Hartelijke groet en graag ben ik u van dienst!

  Gerard du Buf


  Magisch Spreker Gerard

  • Top magisch entertainment
  • U zorgt voor deelnemers en locatie, wij voor de rest
  • Professioneel met jarenlange ervaring
  • Duidelijke afspraken en heldere communicatie
  • 100% Garantie, niet tevreden geld terug
  • Kwalitatief goed en toch zeer betaalbaar
  • Veel nuttige informatie die direct toepasbaar is
  • Flexibel en meedenkend
  • Kan ook in het Engels
  magisch spreker gerard du buf

  Informatie? Overleg? Boeking?

  Prijsinformatie? Vermeld locatie en duur.
  Beschikbaarheid? Vermeld datum en dagdeel.
  Nog sneller antwoord? Vermeld telefoonnummer.

   This site is protected by reCAPTCHA and the
   Google Privacy Policy and Terms of Service apply.