Spreker
Persoonlijk Leiderschap

  This site is protected by reCAPTCHA and the
  Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Spreker over Persoonlijk Leiderschap

  Gerard du Buf verzorgt als Magisch Spreker al jaren bijzondere lezingen. Zijn keynote over Persoonlijk Leiderschap is veelgevraagd.
  De combinatie NLP, Goochelaar en Gerards jarenlange ervaring in het bedrijfsleven zorgen voor een lezing die leerzaam en leuk is.
  Zijn Magische Lezingen zijn toepasbaar op zowel zakelijke als persoonlijke situaties.

  Een Persoonlijk Leiderschap-lezing kan met maatwerk toegespitst worden op een specifiek doel dat jullie als groep willen bereiken.
  Persoonlijk Leiderschap creativiteit communicatie Magisch Sprekr Gerard du Buf keynote zakelijk

  "Persoonlijk Leiderschap:
  Communicatie met ... jezelf!"

  In het kort

  De Magische Lezing Persoonlijk Leiderschap zit boordevol informatie over NLP en Positieve Psychologie. Diverse wetenschappelijke modellen worden op een toegankelijke manier uitgelegd, zodat de lessen ervan snel toepasbaar zijn. De informatie blijft je nog lang bij dankzij geweldige goocheltrucs.

  Met deze Magische Lezing pak je de leiding over jouw leven!


  Een goochelaar speelt met communicatie

  Als professioneel goochelaar is Magisch Spreker Gerard de ideale persoon om inzichten over communicatie en aandacht te demonstreren. Iedere goochelaar speelt namelijk een slim spel met de manier waarop wij onze aandacht op verschillende zaken richten.
  Een goochelaar maakt gebruik van het feit dat wij bijzonder veel communicatie over het hoofd zien, verkeerd begrijpen of zelfs (on)bewust negeren.

  Ontdek zelf waarom je zo selectief waarneemt

  Tips en tricks om een beter leven te leiden

  Klinkt dit je allemaal wat wonderbaarlijk in de oren? Lees dan verder! In zijn Magische Persoonlijk Leiderschap geeft Gerard concrete voorbeelden van hoe leiderschap werkt, geïllustreerd met zijn leukste trucs.
  Je ontvangt handige tips waarmee je direct zelf aan de slag kunt. Eenvoudige oefeningen die iedereen nog tijdens de lezing kan uitvoeren.

  Oefeningen waarbij je niet eens vingervlugheid nodig hebt! Fantastisch toch?

  Details over Persoonlijk Leiderschap

  Ken je de piramide van Maslow over de universele behoeften van de mens? In Nederland zijn velen bezig op het gebied van zelfontplooing. Wat we op dat vlak kunnen bereiken wordt door Gerard bekeken aan de hand van de Neurologische Niveaus. Hoe goed kennen we onszelf?
  Gerard gaat diep in op de manier waarop communicatie werkt. Hierbij worden details gegeven over hoe wij ons eigen model van de wereld maken, hoe wij filteren en hoe we invloed uit kunnen oefenen op ons Persoonlijk Leiderschap. Alles begint daarbij met gezonde, creatieve communicatie – ook bij hemzelf. ☺️

  Je hebt meer invloed op jezelf dan je denkt


  Communicatie is een sleutel

  Een belangrijk gereedschap voor persoonlijk leiderschap is je communicatie. Wat heeft communicatie dan met Persoonlijk Leiderschap te maken? Simpel gezegd: Leiderschap begint met jezelf kennen. Het houdt in dat je weet op welke manier jij met anderen communiceert én ... hoe je communiceert met jezelf!
  Een tipje van de sluier? We denken de werkelijkheid te kennen, maar we zien slechts een wereld na filtering door onze zelfgecreëerde filters.

  Hoe communiceer jij met jezelf?

  Magische Lezingen: een combinatie van fun en inhoud

  Een Magische Lezing bestaat uit prachtige verhalen, oefeningen om samen mee te doen en natuurlijk goochelen, heel veel goochelen!

  Magisch Spreker Gerard draait dus niet zomaar het zoveelste verhaaltje af, waarin een hyperactieve spreker oproept om de regie te nemen over het leven, of plompverloren stelt dat jij ál jouw doelen zal kunnen bereiken, wanneer je maar in jezelf gelooft. Gerard gaat verder. Met goocheltrucs illustreert hij meteen wat hij vertelt en laat je zo ervaren hoeveel je niet ziet.

  Een goochelaar weet alles van leiderschap

  Magisch Spreker Gerard kan bedrijven, organisaties en individuen juist als goochelaar iets nieuws bijbrengen. Een goochelaar is een kei in het leiden van het publiek. Goochelaars maken slim gebruik van het feit dat onze zintuigen zich wel erg gemakkelijk laten leiden.

  Alle mensen filteren informatie, zij zien de helft niet van wat er gebeurd en negeren dingen die even niet uitkomen. Een goochelaar speelt hiermee. Zulke trucs kun je natuurlijk ook in je eigen hoofd toepassen om jezelf de goede kant op te leiden - de kant die jij wil!

  Wij kunnen onszelf gelukkig(e) patronen aanleren

  In een Magische Lezing leer je hoe je vanaf nu meer kan (in)zien van wat jou werkelijk verder helpt. Dat is de mooiste en eerlijkste 'truc' die je kunt beoefenen. Eentje die elke dag werkelijkheid wordt. Meer kennis over de psychologische en zintuiglijke reflexen van mensen (want mind en body werken altijd samen), betekent een betere kans om de leiding over jouw leven te pakken.

  Dankzij Gerards Magische Lezingen krijg je een praktische handleiding - gebaseerd op NLP en Positieve Psychologie - op een manier die je nooit eerder hebt meegemaakt. Als ervaren goochelaar doet Gerard letterlijk en figuurlijk méér met de materie. Sterker nog, de materie komt in zijn keynotes voor je ogen tot leven.

  Inhoud en Magie gaan naadloos samen!

  envellope

  Vijf sterren animatie Magisch Spreker Gerard du Buf
  Vijf sterren animatie Magisch Spreker Gerard du Buf
  Magisch Spreker Gerard trad al op voor uiteenlopende bedrijven, waaronder ...
  Referenties specifiek over deze Magische Lezing Persoonlijk Leiderschap:

  • Ik heb echt veel geleerd in deze workshop en het was leuk om naar te luisteren. Ik denk dat deze presentatie over Persoonlijk Leiderschap iedereen kan helpen in zijn werk en privéleven.
   Na online lezing - ORTEC
  • "Wij hebben ontzettend genoten van jouw bevlogenheid en passie tijdens de voorstelling ...
   Mooie hedendaagse voorbeelden met passende (en perfect) uitgevoerde goocheltrucs. TOP!

   Marco & Martine Godschalk - Besi
  • "Gerard heeft met zijn magische show mij geconfronteerd en aan het denken gezet over hoe eenvoudig je zelf invloed hebt op je geluksgevoel."
   Willie Willemsen - Besi
  • "Gerard kan echt luisteren en is gericht op boodschap die de ander aan hem wil overbrengen. Als trainer weet hij daardoor goed aan te sluiten op zijn klanten, de juiste snaar te raken en mensen inzichten te geven waarmee ze echt wat kunnen.."
   Marlies Greve - Theatertherapeut
  afdeling team

  Bedrijven - HRM, OR, Afdelingen

  Hoe helpt een Magische Lezing Persoonlijk Leiderschap jouw team en organisatie vooruit?

  Met Gerards Magische Lezing krijgen uw medewerkers op een verrassende manier meer inzicht in communicatie. Ze leren hoe ze meer leiderschap over hun eigen leven kunnen nemen.

  Wanneer je je communicatie beheerst, neem je de leiding over je leven

   

  Live 90 tot 120 minuten.

  Let op: Voor particulieren en non-profit organisaties gelden speciale tarieven!

  Interesse? Neem contact op!

  Voorbeeld van een maatwerk lezing

  Live

  Afhankelijk van de locatie en de lezing wordt er gewerkt met een groter of kleiner decor. Meestal vertoont Gerard vooraf of achteraf tot veler plezier ook wat close-up goochelen tussen de gasten.

  Gerard kan voor grote en kleine groepen optreden. Op zakelijke evenementen en op bijeenkomsten van particulieren. Als Magisch Spreker sprak hij de afgelopen jaren voor teams van een handvol personen tot aan zalen gevuld met honderden mensen. Hij beschikt over meer dan dertig jaar ervaring als trainer en meer dan een kwart eeuw als goochelaar.


  magisch spreker Gerard du Buf live meeting
  nlp

  Persoonlijk Leiderschap met plezier en magie

  In zijn Magische Lezingen combineert Magisch Spreker Gerard drie elementen: NLP, Positieve Psychologie en een vleugje Magie. In de lezing over Persoonlijk Leiderschap ligt de nadruk op NLP, oftewel neurolinguïstisch programmeren. Klinkt ingewikkeld? In de kern haal je uit een training NLP slimme mindhacks, tips en tricks die ervoor zorgen dat jij de juiste dingen die tegen jezelf zegt. Communicatie is het allerbelangrijkst. Zeker die met jezelf. Wanneer je jezelf bij iedere uitdaging voorhoudt: 'dit kan ik niet', dan gaat die klus natuurlijk nooit lukken!

  Hoe lukt het dan wél om een winnende mindset te creëren? Magisch Spreker Gerard gaat deze uitdaging graag aan. Om te beginnen maakt hij groepen en teams bewust van hun eigen wereldmodel en hun gedrag. Op de werkvloer en in het brein. Zelfkennis is altijd de eerste stap op weg naar verandering! Als NLP-trainer heeft Gerard een down to earth-attitude. Niemand heeft dé waarheid in pacht. We zien de wereld allemaal anders. Precies om die reden modelleert NLP deskundigen uit de hele geschiedenis en maakt hun gedachtegoed zo toegankelijk mogelijk.

  Naast NLP, gebruikt Gerard ook Positieve Psychologie en – natuurlijk – zijn Magie. Gerards goocheltrucs helpen je letterlijk en figuurlijk inzien hoe ons brein werkt. Dat zorgt altijd voor lachende gezichten. Met plezier leren, werkt beter!

  Als iemand iets kan dan kan een ander het ook leren  Wie is Gerard? Een magisch goed idee!

  Gerard du Buf werkte vele jaren als trainer voor bedrijven en organisaties. In zijn vrije tijd mocht hij ook toen al graag goochelen. Na talloze goocheloptredens op verjaardagsfeesten, huwelijken enzovoort werd hij steeds vaker gevraagd voor grotere en zakelijke optredens zoals bedrijfsfeesten, teamdagen, en wat dies magisch meer zij.

  In 2007 gaf Gerard zijn werknemerschap op en werd ZZP-er: Magisch Spreker. Hij volgde meerdere cursussen NLP en verdiepte zich in Positieve Psychologie. Vandaag deelt hij die kennis en ervaring in zijn Magische Lezingen. Dit blijkt een gat in de markt te zijn.

  Met plezier en verwondering leren werkt beter!

  "Een Magische Lezing bestaat uit bijzondere verhalen, oefeningen om samen mee te doen en natuurlijk goochelen, VEEL goochelen!

  Als ook u een bijzonder magische voorstelling mee wil maken - uitbreidbaar met een magische goochelworkshop - neem dan contact met mij op."


  Hartelijke groet en graag ben ik u van dienst!

  Gerard du Buf

  Magisch Spreker Gerard


  Top magisch entertainment

  U zorgt voor de deelnemers en de locatie, wij voor de rest

  Professioneel met jarenlange ervaring

  Duidelijke afspraken en heldere communicatie

  100% Garantie, niet tevreden geld terug

  Kwalitatief goed en toch zeer betaalbaar

  Veel nuttige informatie die direct toepasbaar is

  Flexibel en meedenkend

  Kan ook in het Engels

  magisch spreker gerard du buf

  Informatie? Overleg? Boeking?

  Prijsinformatie? Vermeld locatie en duur.
  Beschikbaarheid? Vermeld datum en dagdeel.
  Nog sneller antwoord? Vermeld telefoonnummer.

   This site is protected by reCAPTCHA and the
   Google Privacy Policy and Terms of Service apply.