Spreker
Positieve psychologie

cf7form shortcode key fout, kan het formulier niet vinden, is de formulier sleutel geüpdatet?

Gerard du Buf spreekt over Positieve Psychologie

Magisch Spreker Gerard leert je de fijne kneepjes van de Positieve Psychologie.
Zijn leerzame én leuke lezingen bevatten een verrassende combinatie van NLP, Goochelen en Positieve Psychologie.
Een Magische Lezing is geen gewone keynote: je maakt een belevenis mee!

Een Magische Lezing Positieve Psychologie kan door middel van maatwerk toegespitst worden op een specifiek doel.

envellope

Wat kunnen we leren van Positieve Psychologie

Gerard du Buf heeft zich uitgebreid verdiept in Positieve Psychologie en hij blijft hiermee bezig, zoals eind 2022 weer een opleiding positieve psychologie aan de Radboud Universiteit. Als magisch spreker over Positieve Psychologie heeft hij al vele bedrijven en organisaties de magie van positief denken laten beleven.

Werk zelf aan een productief, plezierig en zinvol leven

Positieve Psychologie is volledig gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Deze psychologie doet iets wat de traditionele psychologie nog vaak achterwege laat. Zij blust geen brandjes - ze verhoogt de lat van héél ons geluksspectrum. De Positieve Psychologie erkent wat er misgaat, maar focust en bekrachtigt vervolgens het positieve. De goedlachse spreker Gerard geeft altijd het goede voorbeeld van deze positieve houding.

Een deel van de oplossing om tot een groter geluksgevoel te komen ligt in het beter leren waarnemen van ons geluk. We hebben als mensen van nature namelijk veel eerder oog voor minder prettige ervaringen. Toch kun je jezelf uitstekend trainen om de zaken positiever te gaan zien. Met slechts enkele eenvoudige oefeningen zie je steeds beter hoeveel er ook WEL goed gaat.

Zie je dat eenmaal in, dan mag een tijdelijk dal er ook best wel eens zijn. Het minder goede valt op dat moment als het ware weg in je nieuwe positieve mindset. Het mooie is: dit kun je helemaal zélf voor elkaar krijgen. Jij kunt werken aan een leven vol positieve vriendschappen. Denk in mogelijkheden, want positieve emoties werken als een sneeuwbal-effect op ons leven. Het is wetenschappelijk bewezen: je kunt in een positieve flow belanden.

Geluk groeit als je de gelukkige momenten leert zien

Positieve Psychologie heeft weinig op met het idee uit traditionele psychologie dat mensen uit hun dal moeten worden gepraat (of gepoederd). Het vertrekpunt daarvan is negatief. Er is iets mis, dús ondernemen we actie, om jouw problemen en gebreken te verhelpen. Uiteraard kunnen psychiaters zware depressies genezen, zeer zeker zelfs, maar daarbij bestaat altijd het risico dat mensen afgevlakt raken. Minder lows én minder highs beleven.

Positieve Psychologie kiest voor een andere aanpak. In plaats van de problemen staat de mens als geheel centraal. Ups en downs maken samen ons leven. Spreker Gerard draagt deze boodschap met verve uit. Of beter gezegd, met magie. Zijn shows laten de positieve message landen. De fantastische trucs zetten daarbij de toon. Iedereen doet én lacht mee. Een hand-out is beschikbaar zodat je ook thuis de inhoud kan delen en de oefeningen kan blijven doen. Ontdek een spreker over Positieve Psychologie die je verrast met een Magische Lezing!

Verwondering, ook dáár worden we happy van

Wil je meer lezen?
Het boek "Flourish" van Martin Seligman is een prima start.
In het Nederlands heet dit boek "Gelukkig zijn kun je leren".

Natuurlijk zijn er vele andere schrijvers met boeken over positieve psychologie.
Enkele bekendere Nederlanders zijn Jan Walburg, Jacqueline Boerefijn, Hein Zegers en Leo Bormans.

Wie is Magisch Spreker Gerard?

Gerard du Buf werkte vele jaren als trainer voor bedrijven en organisaties terwijl hij ook optrad als goochelaar. Het goochelen ging hij in 2007 profesioneel doen en combineren met lezingen. Dit bleek een groot succes: Magische Lezingen, de combinatie van top inhoud en top magisch entertainment.


Met plezier en verwondering leren werkt beter


Een Magische Lezing over Positieve Psychologie combineerd waardevolle theorie, met leerzame verhalen en oefeningen om samen mee te doen, en natuurlijk goochelen, veel goochelen!
In deze Magische Lezing deelt hij de kennis en ervaring die hij opdeed in zijn studie naar Positieve Psychologie. Dit blijkt een gat in de markt te zijn.
Als ook u een bijzondere voorstelling mee wil maken - uitbreidbaar met een goochelworkshop - neem dan contact met mij op."

Hartelijke groet en graag ben ik u van dienst

    Gerard du Buf - Magisch Spreker

Magisch Spreker Gerard


Top magisch entertainment

U zorgt voor de deelnemers en de locatie, wij voor de rest

Professioneel met jarenlange ervaring

Duidelijke afspraken en heldere communicatie

100% Garantie, niet tevreden geld terug

Kwalitatief goed en toch zeer betaalbaar

Veel nuttige informatie die direct toepasbaar is

Flexibel en meedenkend

Kan ook in het Engels

magisch spreker gerard du buf

Informatie? Overleg? Boeking?

Prijsinformatie? Vermeld locatie en duur.
Beschikbaarheid? Vermeld datum en dagdeel.
Nog sneller antwoord? Vermeld telefoonnummer.

cf7form shortcode key fout, kan het formulier niet vinden, is de formulier sleutel geüpdatet?