Spreker
WerkCultuur

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Spreker over WerkCultuur

  Al jaren verzorgt Gerard du Buf als Magisch Spreker lezingen. Zijn interactieve keynote over WerkCultuur neemt de werkvloer onder de loep.
  De combinatie van NLP Trainer, Goochelaar en Gerards jarenlange ervaring in het bedrijfsleven zorgt voor een boeiende lezing.
  Er zal nog lang worden nagepraat. En dat is precies de bedoeling. Communicatie is de eerste stap op weg naar meer verbinding!

  Een WerkCultuur-lezing kan met maatwerk toegespitst worden op een specifiek doel dat jullie als groep willen bereiken.
  spreker werkcultuur

  "WerkCultuur:
  Op weg naar een fantastische werkvloer!"

  In het kort

  Geluk zit in kleine dingen. In ons privé-leven, maar zeker ook op het werk. Dat is niet zo verwonderlijk, een groot deel van ons leven zijn we aan het werk. Daarom is een veilige werkvloer waar collega's plezierig en respectvol met elkaar omgaan bijzonder waardevol.

  Door deze Magische Lezing wordt jullie WerkCultuur verbeterd


  Een goochelaar weet alles van communicatie

  Juist omdat hij een professioneel goochelaar is, kan Gerard jouw team iets nieuws bijbrengen. Goochelaars maken handig gebruik van het feit dat onze zintuigen de werkelijkheid ontwaren. We zien de helft niet van wat er gebeurd en we negeren dingen die ons niet uitkomen. Uiteraard speelt een goochelaar hiermee! Maar ook wij kunnen bepaalde trucs gebruiken om ons geluksgevoel te vergroten.

  Wij kunnen onszelf gelukkig(e) patronen aanleren


  Tips en tricks voor meer verbinding op het werk

  In zijn keynote WerkCultuur geeft Gerard vele voorbeelden uit de wetenschap en goochelkunst. Bijvoorbeeld over hoe je de focus behoudt wanneer er veel dingen tegelijk gebeuren. Samen doen we oefeningen die iedereen nog tijdens de Magische Lezing kan uitvoeren.

  Oefeningen waarbij je geen vingervlugheid nodig hebt! Fantastisch toch?

  Details over WerkCultuur

  Tegenwoordig is er zoveel mogelijk dat wij vrijwel nooit meer verwonderd over iets zijn. Zeker niet op het werk, waar altijd een nieuwe opdracht wacht en tijd schaars is. Vaak zijn we zo hard aan het werk dat we de fantastische weg die we afleggen nauwelijks opmerken. Op deze manier vergeten we positieve verbinding te maken. Terwijl creativiteit altijd een samenspel van talenten is. Zonder dat iemand anders onze kwaliteiten ziet, lijkt het allemaal voor niets. Breng daarom een vleugje magie terug in je werk. ☺️

  Een Magische Lezing laat je letterlijk en figuurlijk fantastische mogelijkheden tot verbinding zien


  Van verwondering naar verbinding

  Samen met Gerard gaan jullie als team terug naar de basis. Een bijzondere manier om meer teamverbinding te krijgen, is weer wat meer te gaan geloven in de kracht van verwondering. De eerste stap is positieve verwachtingen durven ontwikkelen, precies zoals een kind die heeft. En wat kan jong en oud verbazen? De skills van een goochelaar! Magisch Spreker Gerard laat je de magie uit onze alledaagse werkelijkheid ontdekken.

  Een goochelaar weet hoe je de werkelijkheid moet bespelen


  Tijdens zijn keynote legt legt Gerard uit hoe we allemaal onze eigen wereld maken. Wonderlijk maar waar: wat wij zien is wat wij willen zien. Deze realisatie biedt een kans om samen onze WerkCultuur te onderzoeken. We gaan leren hoe wat we zelf kunnen doen om de toekomst positief te beïnvloeden. Bewezen gereedschappen uit de NLP en Positieve Psychologie bieden oplossingen die ervoor zorgen dat je fluitend naar je werk gaat. Je waardeert wat je hebt en wat voor magisch je op je weg allemaal tegenkomt. Zoals de dichter J.C. Bloem ooit schreef:

  Het is een dagelijks wonder te leven!

  Magische Lezingen: een combinatie van fun en inhoud

  Een Magische Lezing bestaat uit boeiende verhalen, oefeningen om samen mee te doen en natuurlijk goochelen, heel veel goochelen!

  Magisch Spreker Gerard draait niet zomaar het zoveelste verhaaltje af, waarin een spreker oproept om de regie te nemen over het leven, of plompverloren stelt dat jij ál jouw doelen kan bereiken, als je maar in jezelf gelooft. Zo werkt het nu eenmaal niet. Want de werkelijkheid is anders dan je op het eerste oog ziet.

  Beelden van een maatwerk Magische Lezing

   
  In een Magische Lezing leer je hoe je vanaf nu meer kan (in)zien van wat jou werkelijk verder helpt. Dat is de mooiste en eerlijkste 'truc' die je kunt beoefenen. Eentje die elke dag werkelijkheid wordt. Het werkt ook op de plek waar jij werkt.

  Dankzij Gerards Magische Lezingen krijg je een praktische handleiding - gebaseerd op NLP en Positieve Psychologie - op een manier die je nooit eerder hebt meegemaakt. Als ervaren goochelaar doet Gerard letterlijk en figuurlijk méér met de materie. Sterker nog, de materie komt in zijn keynotes voor je ogen tot leven.

  Inhoud en Magie gaan naadloos samen!

  envellope

  Enkele referenties

  Kijk hier eens voor vele referenties.
  Magisch Spreker Gerard trad al op voor vele bedrijven, waaronder ...
  Een referentie specifiek over deze magische lezing:

  • "Wij vonden het belangrijk dat we ons interne jaarthema, “Zeg wat je doet en doe wat je zegt”, te verhelderen voor onze medewerkers. Gerard is daar op een prima manier in geslaagd door daar tijdens zijn goochelsessies de aandacht op te vestigen. Doordat het naast inhoudelijk ook leuk was kwam de boodschap aan en bleef ook hangen bij onze collega’s. Gerard bedankt daarvoor!" - Van Puijenbroek Textiel
   Jo Meulenbroeks - Manager Personeel & Organisatie
   Annemiek van Puijenbroek - Management P&O
  afdeling team

  Bedrijven - HRM, OR, Afdelingen

  Hoe zorgt u dat werknemers actief werken aan het gelukkig zijn in hun baan?

  Een team vol gelukkige mensen helpt niet alleen de bedrijfsresultaten vooruit, het beïnvloedt ook de manier waaróp jullie deze successen behalen. Elk project krijgt een aangenaam verloop, met een bijzonder aangename afloop als bonus toe.

  Magisch Spreker Gerard du Buf draagt met zijn Magische Lezing over WerkCultuur graag een steentje aan bij. Zijn stelling: na vele jaren van focus op de 'Customer Experience' is het nu hoog tijd voor de 'Employee experience'!

  Met Gerards Magische Lezing geeft u uw medewerkers op een verrassende manier praktische handvatten om zelf actief mee te helpen met het vormgeven van de beste baan voor zichzelf.

  Een gelukkige medewerker, werkt harder, beter en voelt zich verbonden met het werk!

  Online 45 tot 60 minuten.
  Live 90 tot 120 minuten.

  Nb. Voor particulieren en non-profit organisaties gelden speciale tarieven.

  ook mogelijk met een dynamische goochelworkshop ...

  Live

  Afhankelijk van de locatie en de lezing wordt er gewerkt met een groter of kleiner decor. Meestal vertoont Gerard vooraf of achteraf tot veler plezier ook wat close-up goochelen tussen de gasten.

  Gerard kan voor grote en kleine groepen optreden. Op zakelijke evenementen en op bijeenkomsten van particulieren. Als Magisch Spreker sprak hij de afgelopen jaren voor teams van een handvol personen tot aan zalen gevuld met honderden mensen. Hij beschikt over meer dan dertig jaar ervaring als trainer en meer dan een kwart eeuw als goochelaar.


  magisch spreker Gerard du Buf live meeting

  Online

  Ook online werken Magische Lezingen uitstekend:
  praktische informatie wordt op een toegankelijke en magische manier gebracht.

  Dankzij de professionele thuisstudio kan Gerard ook vanuit huis een show geven. Door het gebruik van twee sets kunnen de inhoud en de trucs (nagenoeg) hetzelfde blijven.

  Goed om te weten: een Magische Lezing kan qua inhoud en tijdsduur exact op jouw digitale vergadering worden aangepast. Dat wordt magisch en leerzaam!

  Boekingen van Gerard ook via Online Energizers
  Goochelaar Gerard Magisch Spreker Online Energizers
  envellope

  Wat kunnen we leren van Positieve Psychologie

  Gerard du Buf heeft zich verdiept in Positieve Psychologie. Deze tak van psychologie doet iets wat de traditionele psychologie vaak achterwege laat. Ze blust geen brandjes, ze verhoogt de lat van héél ons geluksspectrum.
  Een deel hiervan ligt in het leren zien van geluk. We hebben van nature meer oog voor de minder prettige ervaringen, maar met enkele eenvoudige oefeningen zie je in hoeveel er ook WEL goed gaat. Zie je dat eenmaal dan mag een tijdelijk dal er ook zijn.

  Geluk groeit als je de gelukkige momenten leert zien

  Positieve Psychologie heeft niets met het gangbare idee uit de traditionele psychologie dat mensen uit hun dal moeten worden gepraat (of gepoederd).
  Uiteraard kunnen psychiaters en psychologen depressies vaak genezen, zeker, maar daarbij is het risico dat mensen afgevlakt raken. Minder lows én minder highs beleven. Positieve Psychologie gaat voor een andere aanpak. Ups en downs maken ons leven.

  Verwondering, ook dáár worden we happy van

  Enkele bekende namen uit de Positieve Psychologie:
  Martin Seligman, Mihály Csíkszentmihályi, Christopher Peterson en Jan Walburg
  nlp

  Wat we kunnen leren van NLP

  Neurolinguïstisch programmeren is een methode van zelfverbetering die zich concentreert op training en coaching van mensen (zowel individueel als groepen). Een gereedschap daarbij is mensen bewust maken van hun eigen wereldmodel en hun gedrag. Met zelfkennis en een verzameling tools kan je je leven structureel veranderen.

  Communicatie is voor NLP-trainers een belangrijk onderdeel. Wat de trainingsmethoden van NLP zo uniek maakt, is de down to earth-atttitude. Het gaat voor een deel ook over communicatie, de communicatie met anderen, maar vooral de communicatie die je met jezelf hebt.

  NLP pretendeert absoluut niet de waarheid in pacht te hebben. NLP richt zich dan ook niet op één stroming van ons denken. NLP modelleert uiteenlopende experts uit de geschiedenis en maakt hun gedachtegoed toegankelijk.

  Een gelukkig mens ís niet de hele tijd gelukkig en dat is prima!

  De toverkunst van het leren

  Ontdek de verhelderende kracht van magie onder de deskundige leiding van Gerard du Buf. Iets nieuws leren gaat stukken beter... with a little bit of magic. Het resultaat van Gerards lezing? Plezierige verwondering! Wanneer je nieuwe informatie in je hoofd kunt linken aan iets magisch, gaan er deuren open die anders dicht zouden blijven. Je verbaast je – als een kind. En kinderen? Zij staan nog open voor nieuwe input.

  Het is een onvermijdelijk gevolg van onze reis naar volwassenwording dat we wat stugger worden. De Magische Lezing van Gerard biedt hierin een creatieve oplossing – geschikt voor ieder bedrijf, team of organisatie. De informatie over een gezonde en positieve WerkCultuur krijgt juist dankzij Gerards goocheltrucs de kracht om te landen.

  Je brein wordt getriggerd om anders naar de zaken te kijken, nieuwe dwarsverbanden te leren leggen, kortom, een andere mindset te gaan gebruiken. Na een lezing WerkCultuur sta je open voor de magie van het héle leven. Een Magische Lezing blijft je bij.

  Als iemand iets kan, dan kan een ander het ook leren

  Wie is Gerard?

  Gerard du Buf werkte vele jaren als trainer voor bedrijven en organisaties. In zijn vrije tijd mocht hij ook toen al graag goochelen. Na vele goocheloptredens op verjaardagsfeesten, huwelijken enzovoort werd hij steeds vaker gevraagd voor grotere en zakelijke optredens zoals bedrijfsfeesten, teamdagen, en wat dies magisch meer zij.

  In 2007 gaf Gerard zijn werknemerschap op en werd ZZP-er: Magisch Spreker. Hij volgde meerdere cursussen NLP en verdiepte zich in Positieve Psychologie. Vandaag deelt hij die kennis en ervaring in zijn Magische Lezingen. Dit blijkt een gat in de markt te zijn.

  Met plezier en verwondering leren werkt beter!

  "Een Magische Lezing bestaat uit bijzondere verhalen, oefeningen om samen mee te doen en natuurlijk goochelen, VEEL goochelen!

  Als ook u een bijzonder magische voorstelling mee wil maken - uitbreidbaar met een goochelworkshop - neem dan contact met mij op."


  Hartelijke groet en graag ben ik u van dienst!

  Gerard du Buf

  Magic gaat over verwondering schenken en tonen dat het onmogelijke toch kan.

  Magisch Spreker Gerard


  Top magisch entertainment

  U zorgt voor de deelnemers en de locatie, wij voor de rest

  Professioneel met jarenlange ervaring

  Duidelijke afspraken en heldere communicatie

  100% Garantie, niet tevreden geld terug

  Kwalitatief goed en toch zeer betaalbaar

  Veel nuttige informatie die direct toepasbaar is

  Flexibel en meedenkend

  Kan ook in het Engels

  magisch spreker gerard du buf

  Informatie? Overleg? Boeking?

  Prijsinformatie? Vermeld locatie en duur.
  Beschikbaarheid? Vermeld datum en dagdeel.
  Nog sneller antwoord? Vermeld telefoonnummer.