Spreker
WerkCultuur

  This site is protected by reCAPTCHA and the
  Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Spreker over WerkCultuur

  Al jaren verzorgt Gerard du Buf als Magisch Spreker lezingen. Zijn interactieve keynote over WerkCultuur neemt de werkvloer onder de loep.
  De combinatie van NLP Trainer, Goochelaar en Gerards jarenlange ervaring in het bedrijfsleven zorgt voor een boeiende lezing.
  Er zal nog lang worden nagepraat. En dat is precies de bedoeling. Communicatie is de eerste stap op weg naar meer verbinding!

  Een WerkCultuur-lezing kan met maatwerk toegespitst worden op een specifiek doel dat jullie als groep willen bereiken.
  spreker werkcultuur

  "WerkCultuur:
  Op weg naar een fantastische werkvloer!"

  In het kort

  Geluk zit in kleine dingen. In ons privé-leven, maar zeker ook op het werk. Dat is niet zo verwonderlijk, een groot deel van ons leven zijn we aan het werk. Daarom is een veilige werkvloer waar collega's plezierig en respectvol met elkaar omgaan bijzonder waardevol.

  Door deze Magische Lezing wordt jullie WerkCultuur verbeterd


  Een goochelaar weet alles van communicatie

  Juist omdat hij een professioneel goochelaar is, kan Gerard jouw team iets nieuws bijbrengen. Goochelaars maken handig gebruik van het feit dat onze zintuigen de werkelijkheid ontwaren. We zien de helft niet van wat er gebeurd en we negeren dingen die ons niet uitkomen. Uiteraard speelt een goochelaar hiermee! Maar ook wij kunnen bepaalde trucs gebruiken om ons geluksgevoel te vergroten.

  Wij kunnen onszelf gelukkig(e) patronen aanleren


  Tips en tricks voor meer verbinding op het werk

  In zijn keynote WerkCultuur geeft Gerard vele voorbeelden uit de wetenschap en goochelkunst. Bijvoorbeeld over hoe je de focus behoudt wanneer er veel dingen tegelijk gebeuren. Samen doen we oefeningen die iedereen nog tijdens de Magische Lezing kan uitvoeren.

  Oefeningen waarbij je geen vingervlugheid nodig hebt! Fantastisch toch?

  Details over WerkCultuur

  Tegenwoordig is er zoveel mogelijk dat wij vrijwel nooit meer verwonderd over iets zijn. Zeker niet op het werk, waar altijd een nieuwe opdracht wacht en tijd schaars is. Vaak zijn we zo hard aan het werk dat we de fantastische weg die we afleggen nauwelijks opmerken. Op deze manier vergeten we positieve verbinding te maken. Terwijl creativiteit altijd een samenspel van talenten is. Zonder dat iemand anders onze kwaliteiten ziet, lijkt het allemaal voor niets. Breng daarom een vleugje magie terug in je werk. ☺️

  Een Magische Lezing laat je letterlijk en figuurlijk fantastische mogelijkheden tot verbinding zien


  Van verwondering naar verbinding

  Samen met Gerard gaan jullie als team terug naar de basis. Een bijzondere manier om meer teamverbinding te krijgen, is weer wat meer te gaan geloven in de kracht van verwondering. De eerste stap is positieve verwachtingen durven ontwikkelen, precies zoals een kind die heeft. En wat kan jong en oud verbazen? De skills van een goochelaar! Magisch Spreker Gerard laat je de magie uit onze alledaagse werkelijkheid ontdekken.

  Een goochelaar weet hoe je de werkelijkheid moet bespelen


  Tijdens zijn keynote legt legt Gerard uit hoe we allemaal onze eigen wereld maken. Wonderlijk maar waar: wat wij zien is wat wij willen zien. Deze realisatie biedt een kans om samen onze WerkCultuur te onderzoeken. We gaan leren hoe wat we zelf kunnen doen om de toekomst positief te beïnvloeden. Bewezen gereedschappen uit de NLP en Positieve Psychologie bieden oplossingen die ervoor zorgen dat je fluitend naar je werk gaat. Je waardeert wat je hebt en wat voor magisch je op je weg allemaal tegenkomt. Zoals de dichter J.C. Bloem ooit schreef:

  Het is een dagelijks wonder te leven!

  Magische Lezingen: een combinatie van fun en inhoud

  Een Magische Lezing bestaat uit boeiende verhalen, oefeningen om samen mee te doen en natuurlijk goochelen, heel veel goochelen!

  Magisch Spreker Gerard draait niet zomaar het zoveelste verhaaltje af, waarin een spreker oproept om de regie te nemen over het leven, of plompverloren stelt dat jij ál jouw doelen kan bereiken, als je maar in jezelf gelooft. Zo werkt het nu eenmaal niet. Want de werkelijkheid is anders dan je op het eerste oog ziet.

  Beelden van een maatwerk Magische Lezing

   
  In een Magische Lezing leer je hoe je vanaf nu meer kan (in)zien van wat jou werkelijk verder helpt. Dat is de mooiste en eerlijkste 'truc' die je kunt beoefenen. Eentje die elke dag werkelijkheid wordt. Het werkt ook op de plek waar jij werkt.

  Dankzij Gerards Magische Lezingen krijg je een praktische handleiding - gebaseerd op NLP en Positieve Psychologie - op een manier die je nooit eerder hebt meegemaakt. Als ervaren goochelaar doet Gerard letterlijk en figuurlijk méér met de materie. Sterker nog, de materie komt in zijn keynotes voor je ogen tot leven.

  Inhoud en Magie gaan naadloos samen!

  envellope
  Vijf sterren animatie Magisch Spreker Gerard du Buf

  Gerards Referenties

  Kijk hier eens voor vele referenties.
  Magisch Spreker Gerard trad al op voor vele bedrijven, waaronder ...

  Vijf sterren animatie Magisch Spreker Gerard du Buf

  Een referentie specifiek over deze magische lezing:

  • "Wij vonden het belangrijk dat we ons interne jaarthema, “Zeg wat je doet en doe wat je zegt”, te verhelderen voor onze medewerkers. Gerard is daar op een prima manier in geslaagd door daar tijdens zijn goochelsessies de aandacht op te vestigen. Doordat het naast inhoudelijk ook leuk was kwam de boodschap aan en bleef ook hangen bij onze collega’s. Gerard bedankt daarvoor!" - Van Puijenbroek Textiel Jo Meulenbroeks - Manager Personeel & Organisatie
   Annemiek van Puijenbroek - Management P&O
  afdeling team

  Bedrijven - HRM, OR, Afdelingen

  Hoe zorgt u dat werknemers actief werken aan het gelukkig zijn in hun baan?

  Een team vol gelukkige mensen helpt niet alleen de bedrijfsresultaten vooruit, het beïnvloedt ook de manier waaróp jullie deze successen behalen. Elk project krijgt een aangenaam verloop, met een bijzonder aangename afloop als bonus toe.

  Magisch Spreker Gerard du Buf draagt met zijn Magische Lezing over WerkCultuur graag een steentje aan bij. Zijn stelling: na vele jaren van focus op de 'Customer Experience' is het nu hoog tijd voor de 'Employee experience'!

  Met Gerards Magische Lezing geeft u uw medewerkers op een verrassende manier praktische handvatten om zelf actief mee te helpen met het vormgeven van de beste baan voor zichzelf.

  Een gelukkige medewerker, werkt harder, beter en voelt zich verbonden met het werk!

  Live 90 tot 120 minuten.

  Nb. Voor particulieren en non-profit organisaties gelden speciale tarieven.

  ook mogelijk met een dynamische goochelworkshop ...

  Live

  Afhankelijk van de locatie en de lezing wordt er gewerkt met een groter of kleiner decor. Meestal vertoont Gerard vooraf of achteraf tot veler plezier ook wat close-up goochelen tussen de gasten.

  Gerard kan voor grote en kleine groepen optreden. Op zakelijke evenementen en op bijeenkomsten van particulieren. Als Magisch Spreker sprak hij de afgelopen jaren voor teams van een handvol personen tot aan zalen gevuld met honderden mensen. Hij beschikt over meer dan dertig jaar ervaring als trainer en meer dan een kwart eeuw als goochelaar.


  magisch spreker Gerard du Buf live meeting
  envellope

  Meer WerkGeluk dankzij Positieve Psychologie

  Magisch Spreker Gerard mixt in zijn Magische Lezingen op een aanstekelijke manier drie ingrediënten: NLP, Positieve Psychologie en Magie. In de lezing WerkCultuur ligt de focus vooral op Positieve Psychologie. Werken kan (nóg) leuker zijn, als je 'r op een andere manier tegenaan kijkt. Het hoeft geen moetje te zijn om de hypotheek te betalen. Hoe helpt Positieve Psychologie positieve gedachten creëren? Een belangrijk deel van het antwoord ligt in het leren zien van geluk. Op het werk én daarbuiten, want je werk neem je mee naar huis - en je privésituatie naar je werk.

  Het is instinctief gedrag dat wij meer oog voor minder prettige ervaringen hebben. Toen de mensen nog als jagers & verzamelaars (over)leefden, was het spotten van gevaar cruciaal. Maar deze gewoonte levert vandaag vooral stress op. Dankzij enkele oefeningen van Magisch Spreker leer je het leven van de positieve kant te bekijken. Ook op het werk bestaat er meer dan risicomanagement. De wereld vergaat niet als je een (werk)dipje hebt. Wanneer jullie Werkcultuur in de kern positief is, voel je je eerder beter en kun je met meer plezier aan de slag. Samen beleven we lows én highs. Ups en downs maken ons leven mooi, net als het pepertje in een goed gerecht.

  In de lezing WerkCultuur gaat het niet alleen over Positieve Psychologie. Magisch Spreker Gerard gebruikt ook NLP en toont jullie ook zijn Magie. De goocheleffecten zorgen vanaf zijn opkomst voor een opgewekte stemming. Met plezier leren, werkt beter!

  Verwondering, daar worden we óók gelukkig van


  Is je interesse in Positieve Psychologie flink aangewakkerd? Duik dan eens in de boeken van:
  Martin Seligman, Christopher Peterson, Mihály Csíkszentmihályi en Jan Walburg

  Wie is Gerard?

  Gerard du Buf werkte vele jaren als trainer voor bedrijven en organisaties. In zijn vrije tijd mocht hij ook toen al graag goochelen. Na vele goocheloptredens op verjaardagsfeesten, huwelijken enzovoort werd hij steeds vaker gevraagd voor grotere en zakelijke optredens zoals bedrijfsfeesten, teamdagen, en wat dies magisch meer zij.

  In 2007 gaf Gerard zijn werknemerschap op en werd ZZP-er: Magisch Spreker. Hij volgde meerdere cursussen NLP en verdiepte zich in Positieve Psychologie. Vandaag deelt hij die kennis en ervaring in zijn Magische Lezingen. Dit blijkt een gat in de markt te zijn.

  Met plezier en verwondering leren werkt beter!

  "Een Magische Lezing bestaat uit bijzondere verhalen, oefeningen om samen mee te doen en natuurlijk goochelen, VEEL goochelen!

  Als ook u een bijzonder magische voorstelling mee wil maken - uitbreidbaar met een goochelworkshop - neem dan contact met mij op."


  Hartelijke groet en graag ben ik u van dienst!

  Gerard du Buf

  Magic gaat over verwondering schenken en tonen dat het onmogelijke toch kan.

  Magisch Spreker Gerard


  Top magisch entertainment

  U zorgt voor de deelnemers en de locatie, wij voor de rest

  Professioneel met jarenlange ervaring

  Duidelijke afspraken en heldere communicatie

  100% Garantie, niet tevreden geld terug

  Kwalitatief goed en toch zeer betaalbaar

  Veel nuttige informatie die direct toepasbaar is

  Flexibel en meedenkend

  Kan ook in het Engels

  magisch spreker gerard du buf

  Informatie? Overleg? Boeking?

  Prijsinformatie? Vermeld locatie en duur.
  Beschikbaarheid? Vermeld datum en dagdeel.
  Nog sneller antwoord? Vermeld telefoonnummer.

   This site is protected by reCAPTCHA and the
   Google Privacy Policy and Terms of Service apply.