Spreker NLP

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Ontdek de pareltjes van NLP met een magische lezing van Gerard du Buf

  Magisch Spreker Gerard geeft je de kernpunten van NLP - neurolinguistisch programmeren - op een bijzondere, magische manier. Zijn leerzame én leuke lezingen bevatten altijd een verrassende combinatie van NLP, Goochelen en Positieve Psychologie.
  Een Magische Lezing is dan ook geen gewone keynote: je maakt een ware belevenis mee!

  Een Magische Lezing over NLP kan door middel van maatwerk toegespitst worden op een speciaal doel.
  envellope

  Wat we kunnen leren van NLP

  In zijn lezingen komen vaak het communicatie-model en belangrijke uitgangspunten van NLP aan bod. Waar passend zal Gerard zich met de logische niveaus van Bateson introduceren. Laat het duidelijk maken van de werking van onze filters gerust over aan deze magisch spreker! NLP kan je brein triggeren anders anders naar zaken te kijken, nieuwe dwarsverbanden te leggen, kortom: een andere mindset te gebruiken. Magie helpt daarbij. Beleef ook een Magische Lezing, een eye-opener bij verander-processen en persoonlijk leiderschap, geschikt voor ieder bedrijf, team of organisatie.

  Gerard du Buf is een kei in NLP. En dat is eigenlijk best logisch. Een professioneel goochelaar is perfect getraind in het sturen van gedachten van het publiek - alleen dan kunnen de goocheleffecten écht werken. Maar die skill kan Gerard ook aan jou uitleggen! Als magisch spreker over NLP heeft Gerard al vele bedrijven en organisaties de magie van positieve communicatie laten inzien én gebruiken.

  Als iemand iets kan dan kan een ander dat óók leren

  Neurolinguïstisch programmeren is een methode van zelfverbetering die zich concentreert op training en coaching van mensen (zowel individueel als in groepen). Een van de belangrijkste gereedschappen hierbij is om mensen bewust te maken van hun eigen wereldmodel en hun gedrag. Het een heeft enorm invloed op het ander. En alleen wanneer je begrijpt hoe jouw gedachten zich bewegen - én laten sturen - kun je ze zelf beïnvloeden. Met meer kennis over communicatie kan jij jouw leven structureel verbeteren!

  Communicatie is voor NLP-trainers het cruciale onderdeel. Wat de trainingsmethoden van NLP daarbij uniek maakt, is de down to earth-atttitude. Ze pretenderen niet dat zíj iets heel goeds of bijzonders kunnen, nee, jij kan het ook! NLP gaat over de manier waarop jij communiceert met anderen, maar vooral de communicatie die jij met jezelf hebt. Jouw gedachten praten tegen je. En deze gedachten kun je 'herprogrammeren'.

  Zoals gezegd, NLP pretendeert absoluut niet de waarheid in pacht te hebben. Dé waarheid bestaat helemaal niet. NLP richt om die reden ook niet op één wetenschappelijke stroming over ons denken. NLP modelleert vele experts uit de geschiedenis en maakt hun gedachtegoed toegankelijk voor iedereen, zodat we er allemaal wat van opsteken. In zijn Magische Lezing overtuigt NLP spreker Gerard du Buf je, van wat er allemaal mogelijk is. En vooral wat je allemaal zelf kan om jouw leven in handen te nemen. Daarmee kom je verder - óók als de lezing voorbij is.

  Leer om jezelf de juiste vragen te stellen

  NLP laat je stilstaan bij het beeld dat jouw brein in de loop van je leven over de wereld heeft gecreëerd. Je ziet wat je denkt dat je ziet! Dit wereldmodel hoeft niet realistisch te zijn, of gezond. We kennen allemaal wel de metafoor van het glas, dat halfleeg is, of juist halfvol. Zulke denkframes (keuzes om iets op de een óf op de andere manier te zien) vinden op veel meer momenten van je leven plaats. Sterker nog, constant toont jouw brein je een beeld van de wereld mét daaraan gekoppeld een oordeel. Het is dit oordeel waar NLP de aandacht op richt. Onderzoek samen NLP spreker Gerard wat er gebeurt! Als je vastzit in een negatief beeld, kun je dankzij de NLP een nieuwe wereld gaan zien. Volop kansen!

  Onderzoek de wereld zonder vooroordelen

  Wil je meer lezen over NLP?
  Het boek "Secrets of the NLP Masters" van Judy Bartkowiak is een prima start.

  Natuurlijk zijn er vele andere schrijvers met boeken over NLP, zowel in Nederland als daarbuiten.

  Enkele bekendere daarvan zijn Robin Stevens, David Molden, Pat Hutchinson, Dick en Yoka Brouwer.
  Ook de wereldvermaarde Tony Robbins maakt in zijn keynotes vaak gebruik van NLP-technieken.

  Wie is Magisch Spreker Gerard?

  Gerard du Buf heeft jaren als trainer voor bedrijven en organisaties gewerkt, terwijl hij in die tijd ook optrad als goochelaar op feestjes van familie, vrienden en bekenden. Het goochelen ging hij in 2007 profesioneel doen en combineren met lezingen. Dit bleek een enorm succes: Magische Lezingen zijn een veelgevraagde combinatie van hoogstaande inhoud en uniek magisch entertainment.

  Met plezier en verwondering leren werkt beter

  Een Magische Lezing over NLP combineert waardevolle theorie, met leerzame verhalen en oefeningen om samen mee te doen, en natuurlijk goochelen, heel veel goochelen! In zijn Magische Lezing deelt Gerard de ervaringen die hij opdeed in zijn studie naar NLP.
  In 2010 volgde Gerard de Practitioners opleiding, in 2012 de Master Practitioners en in 2015 sloot hij de NLP Trainersopleiding af.

  "Als ook u een bijzondere voorstelling mee wil maken - uitbreidbaar met een teambuilding goochelworkshop - neem dan contact met mij op."

  Hartelijke groet en graag ben ik u van dienst

      Gerard du Buf - Magisch Spreker

  Magisch Spreker Gerard


  Top magisch entertainment

  U zorgt voor de deelnemers en de locatie, wij voor de rest

  Professioneel met jarenlange ervaring

  Duidelijke afspraken en heldere communicatie

  100% Garantie, niet tevreden geld terug

  Kwalitatief goed en toch zeer betaalbaar

  Veel nuttige informatie die direct toepasbaar is

  Flexibel en meedenkend

  Kan ook in het Engels

  magisch spreker gerard du buf

  Informatie? Overleg? Boeking?

  Prijsinformatie? Vermeld locatie en duur.
  Beschikbaarheid? Vermeld datum en dagdeel.
  Nog sneller antwoord? Vermeld telefoonnummer.