Magisch Spreker Gerard - Referenties

Gerard heeft op onze innovatiedag een energieke, interactieve presentatie Werkgeluk gegeven. Hij heeft ons praktische handreikingen gegeven om meer balans te krijgen tussen werk & privé. Voor consultants geen overbodige luxe... Inspirerend.

Lars Pijlman

Seinpost / ZKA

"Waardoor twee werelden samenkwamen, er verbazing en verwondering ontstond - en een fijne sfeer. "

Simone Buissink

Bruggenbouwer en verbinder

"Gerard maakt het op een inspirerende, leuke manier duidelijk en het beklijft ook nog!"

Gerrit Cleven

Trainer/coach

"Door de gedreven en originele wijze van presenteren werd het een workshop om niet snel te vergeten."

Casper Vaandrager

VHP2

"Gerard heeft de gave om op een unieke en leuke wijze NLP te demonstreren. Heel gaaf om te ervaren."

Niels Wuijts

Wuijts coaching / Special Forces in Business

"...vermaakt met je magische kunsten en aan het nadenken gezet, heel nieuwsgierig gemaakt."

Linda Buelens

Leef Leer Lach Hypnotherapie en coaching

"... binnen de eerste minuut ieders aandacht zowel te boeien als te verwarren ..."

Paul Flier

NVNLP

"Hij weet een prachtige verbinding te maken en middels prachtige metaforen bewustzijn te creëeren rondom waarnemen, interpreteren, focus, aandacht en communiceren"
&
"Ik heb je al vaker op zien treden maar dit was wel de overtreffende trap van goochelen." 

Alex Vaassen

NTI-NLP

"... een prettige open persoon die elke presentatiedag tot een succes kan maken. Zien is geloven"

Rolf Van Der Jagt

BSR Van Der Jagt

"Genoten van jouw samenvattende optreden op de NVNLP bijeenkomst Gerard! Ik wens elk congres jouw samenvatting toe!" 

Anneke Meijer

IEP

"Het was weer opnieuw erg geslaagd!"

Dhr. S.H. Theijse

Temco Euroclean Services

"Ik wist van te voren niet wie we boekten want we hadden je nog nooit gezien dus het was voor ons even spannend, maar ik ben erg blij dat we je geboekt hebben."

Prof. Dr. Jacob de Boer

IVM - VU Amsterdam

"Hallo Gerard, Dank voor de geslaagde middag. Hoewel kort, bleef gewoon hangen wat je zei. Wat je vertelde is nog vaak terug gekomen tijdens het diner. Ik denk dat we ons nu bewuster zijn van een aantal dingen. DANK JE!!!!!"

Veronica Knapp

Omron

"Gerard heeft op onze vergadering een inspirerende workshop gegeven waarin hij feilloos inspeelde op de sfeer binnen ons bedrijf en de boodschap – ons jaarthema  - letterlijk aan elkaar knoopte. Hij triggerde onze medewerkers moeiteloos om creatief met elkaar te denken over hun visie en plannen waardoor we een leuke interactieve middag hadden waarover nog lang zal worden gesproken."

Jopie Bijl

Interflon Holland bv

"Gerard, kun je vanmiddag hetzelfde doen en zeggen als de vorige keer, we konden de hele middag verwijzen naar jouw optreden."

Marlies Koorman

Bureau Greep

Live

Magische Lezingen Referenties

Wij hebben genoten van het interactieve optreden. We hadden er natuurlijk ook zin in, dat zal wel eens per groep verschillen, maar je hebt echt leuke goocheltrucs en vooral een goed verhaal met bijbehorende beleving.
Complimenten!
Hans Paalvast - Zorginstituut Nederland
 
Gerard heeft onze feestelijke PwC avond op een bijzondere wijze ingevuld. Onze gasten werden direct bij binnenkomst door hem meegenomen in de wonderlijke wereld van close up goochel trucs. Van zeer dichtbij heeft Gerard onze gasten kennis laten maken met zijn magische trucs. Ook tijdens het centrale gedeelte heeft Gerard onze gasten meer dan positief verrast met een specifieke invulling op de kernwaarden van PwC. Er werd aan tafel nog lang over nagesproken.

Ton Vercammen - PWC
 
Gerard heeft op onze innovatiedag een energieke, interactieve presentatie Werkgeluk gegeven. Tussen de koeien... Inspirerend en hij heeft ons praktische handreikingen gegeven om meer balans te krijgen tussen werk & privé. Voor consultants geen overbodige luxe... Met de touwtjes zijn we nog aan het oefenen... Dank namens het team Seinpost/ZKA!

Lars Pijlman - Seinpost/ZKA
 
Gerard heeft op mijn verjaardagsfeest toverachtig gesproken. Een uur lang magie en wijsheid. Gerard vind ik bevlogen en erg goed in zijn vak. Zijn shows zijn zeer aan te raden!
Berthe Jongejan - Colourfields
 

IEP


"Genoten van jouw samenvattende optreden op de NVNLP bijeenkomst Gerard! Ik wens elk congres jouw samenvatting toe!"

Anneke Meijer - Directrice en trainer IEP

"Diverse keren heb ik een presentatie van Gerard du Buf meegemaakt, waarin hij op verrassende wijze het thema van de voorafgaande training en de daar aanwezige stijl wist te combineren met een aantal goocheltrucs.
Helder te volgen, behalve de truc dan. Daarover verbaasd gegniffeld en hardop gelachen door zijn verbale verwijzingen."

Anneke Meijer - Directrice en trainer IEP

"Wel vaker heb ik goochelaars bezig gezien maar wat Gerard ongelooflijk goed doet, is je meenemen in zijn verhaal. Hij zet je heerlijk op het verkeerde been waardoor de verbazing alleen maar toeneemt. Het is zeker geen standaard verhaal, want hij verdiept zich enorm in zijn publiek waardoor het akelig dichtbij komt. Vooral meemaken!"
Dick van der Vaart
 

Vrouwen van Nu

"Interessant; Leerzaam; Leuk; Te kort, ik wil er wel meer van weten. Een gezellige en leerzame avond."
Anja Rutten

"Goede lezing over hoe je gedachten beïnvloedbaar zijn door jezelf. Ik ben bewust gemaakt dat 'echte communicatie' werken is, voornamelijk aan mijn kant, en dat het ook anders kan en moet om communicatie terug te krijgen!"
Renée Pegel-de Torbal

Enkele andere reacties:
"Heerlijk. Je hield de groep heel actief. Het goochelen was een leuke noot. Heerlijke avond."
"Een leuke en zinvolle presentatie."
"Inzicht krijgen in jezelf en de ander. Veel mensen zouden deze cursus (moeten) gaan volgen."
"Bijzonder interessante avond, veel gehoord op een leuke manier. Zet je wel aan het denken!"
"'Wat je erg graag wil is meestal ook te bereiken' vond ik wel een eye-opener. Een erg enthousiaste spreker."
"Vond het heel interessant. Als de gelegenheid zich voordoet zal ik het zeker aanbevelen."
"Zeer leerzaam en om nog lang over na te denken.
Eén avond is eigenlijk te weinig om in je eigen leven toe te gaan passen. Er verder over praten in de groep is aan te bevelen."

Vrouwen van nu
 

NTI-NLP


"Ik heb je al vaker op zien treden maar dit was wel de overtreffende trap van goochelen."
Alex Vaassen - Directeur en trainer

"Ik ken Gerard vanuit de NLP TrainersTraining die hij bij ons deed. Jaren later trof ik hem opnieuw tijdens het NVNLP congres van 2018. Hij heeft me versteld doen staan over hoe hij zichzelf en zijn concept verder heeft ontwikkeld. Communicatie en waarnemen hebben veel gemeenschappelijk met elkaar. Gerard is behalve een fijn mens een man die haarfijn weet bloot te leggen hoe het in de communicatie mis kan gaan en hij illustreert dat met magische trucs. Hij weet een prachtige verbinding te maken en middels prachtige metaforen bewustzijn te creëren rondom waarnemen, interpreteren, focus, aandacht en communiceren."

Alex Vaassen - Directeur en trainer
NTI NLP
 

OOR Utrecht


Leven en Opleiding in balans; hoe WERKT dat?
"Maja Visser en Gerard du Buf hebben een inspirerende sessie verzorgd op ons jaarlijkse symposium van de Onderwijs en Opleidingsregio Utrecht. Het thema van het symposium was LEVEN en OPLEIDING in balans; hoe WERKT dat? Maja en Gerard hebben een inhoudelijk en creatief goed programma opgezet voor onze doelgroep."

Aly Hiemstra - Dagorganisatie
Symposium Onderwijs en Opleidingsregio Utrecht
 

Interflon: "Doorzetten van groei"


"Gerard heeft op onze vergadering een inspirerende workshop gegeven waarin hij feilloos inspeelde op de sfeer binnen ons bedrijf en onze boodschap – 2 jaarthemas - letterlijk aan elkaar knoopte. Hij triggerde onze medewerkers moeiteloos om creatief met elkaar te denken over hun visie en plannen waardoor we een leuke interactieve middag hadden waarover nog lang zal worden gesproken."

Met vriendelijke groet,
Jopie Bijl
Communicatiemedewerker Interflon Holland BV

Amphia Ziekenhuis


Dagvoorzitter
"Gerard toonde zich een uitstekende dagvoorzitter tijdens de beleidsavond van de spoedeisende hulp in het Amphia Ziekenhuis. Gerard had zich goed ingelezen in de onderwerpen van de beleidsavond. Tussen de sprekers door verzorgde hij op magische wijze voor een goede samenvatting van wat er was gepresenteerd. Dit alles met een hoop rust, vriendelijkheid en humor waarbij een ieder in zijn waarde gelaten werd. De aanwezigen waren onder de indruk en hingen aan zijn lippen. Ik kan het iedereen adviseren om Gerard als magische dagvoorzitter te boeken. Gerard nogmaals ontzettend bedankt voor wat jij ons hebt mee gegeven en wie weet tot een volgende keer. Groetjes Met vriendelijke groet, Annelies Nissen"

Annelies Nissen - Meewerkend teamleidinggevende SEH
Amphia Ziekenhuis

Port of Rotterdam: "Een glazen bol"


De magie van een visie!
"Ruim 2 jaar is er gewerkt aan de Havenvisie 2030: de lange termijn strategie voor de haven van Rotterdam. En met succes: de havenvisie is unaniem door de gemeenteraad van Rotterdam omarmd. Een mooi moment om te vieren en een mooi moment om iedereen die een bijdrage heeft geleverd te bedanken. Een visie heeft iets magisch, een glazen bol is het eerste waar je aan denkt.

Maar dat is niet waar Gerard du Buf mee voor de dag komt. Op origineel creatieve wijze heeft Gerard een magisch optreden verzorgd dat geheel in het teken van onze visie stond. Een centraal optreden voor de hele groep aanwezigen en "close" goochelen aan tafel, deze combinatie maakt dat iedereen nu een enthousiaste ervaring rijker is."

Nico van Dooren - ProjectManager Havenvisie Rotterdam

"Beste Gerard,
Ik heb even gewacht met reageren omdat ik wat reacties van collega's wilde horen. Die zijn inmiddels terug van vakantie en hebben gereageerd. Ik hoor veel positieve reacties: de relatie van jouw optreden met de inhoud van ons project: de havenvisie wordt erg gewaardeerd. Negatieve reacties heb ik niet gekregen.

Ik vond zelf de combinatie tussen een groepsdeel en een deel aan tafel erg geslaagd. .... omdat ze overdonderd waren door wat er allemaal gebeurde. Verder zat er - en dat wist ik ook niet - een amateur goochelaar tussen de mensen. Hij gaf naar mij aan een aantal trucs/acts te kennen, en hij zei ook dat de manier waarop jij ze uitvoert toch wel van een ander niveau was dan wat hij normaal ziet: erg goed dus. Een geslaagde avond dus, zeker ook door jouw bijdrage."
Groet,
Nico van Dooren
Port of Rotterdam

Van Puijenbroek Textiel: "Doe wat je zegt, zeg wat je doet"

"Wij vonden het belangrijk dat we ons interne jaarthema, “Zeg wat je doet en doe wat je zegt”, te verhelderen voor onze medewerkers. Gerard is daar op een prima manier in geslaagd door daar tijdens zijn goochelsessies de aandacht op te vestigen. Doordat het naast inhoudelijk ook leuk was kwam de boodschap aan en bleef ook hangen bij onze collega’s. Gerard bedankt daarvoor!"
Van Puijenbroek Textiel

Jo Meulenbroeks - Manager Personeel & Organisatie
Annemiek van Puijenbroek - Management P&O
 
 

Een centrale lezing gevolgd door een bezoek aan alle afdelingen met close-up goochelen

 

IVM - VU Amsterdam


"Ik wist van te voren niet wie we boekten want we hadden je nog nooit gezien dus het was voor ons even spannend, maar ik ben erg blij dat we je geboekt hebben."

Prof. Dr. Jacob de Boer - Head of Dept. Chemistry and Biology - VU University Amsterdam
 

Overige referenties live optredens

"Voor een zaal van 250 mensen wist Gerard als uitsmijter van het plenaire gedeelte binnen de eerste minuut ieders aandacht zowel te boeien als te verwarren met zijn magische handelingen; intrigerend eenvoudig confronteerde hij ons met het gegeven dat er zoveel is dat aan onze aandacht ontsnapt, en dat dat wellicht niet voor iedereen een comfortabele waarheid is ;-) Namens de deelnemers aan het Voorjaarscongres van de NVNLP ben ik Gerard dankbaar voor dit korte, krachtige en nieuwsgierigheid opwekkende optreden, alsmede voor zijn positief gewaardeerde workshop met een 40-tal deelnemers in het congresprogramma."

Paul Flier, voozitter NVNLP
 
"Gerard heeft bij de VHP2 een workshop gegeven aan een groep professionals over waarneming en over communicatie. Hoe functioneren wij mensen in deze drukke wereld om ons heen en hoe kunnen wij ons eigen functioneren beïnvloeden? Door de gedreven en originele wijze van presenteren werd het een workshop om niet snel te vergeten. Een workshop die je zowel privé als zakelijk direct in de praktijk kan brengen. Leuk en leerzaam!"
Casper Vaandrager, VHP2
 
"Ik heb Gerard als verrassingsgast meegemaakt bij een bijeenkomst van een vereniging van professionals. Als NLP opgeleid trainer en coach was ik blij verrast van het effect van magie op het presenteren van breinprocessen. Als je vooraf een vermoeden had hoe je brein werkt (en vooral ook: hoe niet) dan weet je het na deze presentatie zeker. Ons brein neemt een loopje met ons, dat is maar goed ook, maar het maakt magie ook mogelijk. Gerard maakt het op een inspirerende, leuke manier duidelijk en het beklijft ook nog! Ik heb er van genoten en nog vaak aan terug gedacht! Dank!"
Gerrit Cleven, Trainer/coach

 
"Gerard was 'mystery guest' tijdens een informele bijeenkomst die ik recent heb georganiseerd tussen bestuurders en medewerkers van een rekenkamer en een aantal statenleden. Op een innemende manier wist hij voor de aanwezigen kennis over 'waarnemen' (onderzoek) te verbinden met 'waarnemingen' (goochelen). Waardoor twee werelden samenkwamen, er verbazing en verwondering ontstond en een fijne sfeer. Heel geslaagd!"
Simone Buissink, Leidinggevende publieke sector Provincie Drenthe
 
"Ik heb een bijzonder leuke avond gehad. Dankjewel daarvoor. Wat gaaf dat je in je lezing communicatie combineert met magie. Dat maakt het duidelijker en tastbaarder en zorgt voor meer openheid en ruimte in denk en zienswijze. Bovendien heb je ons vermaakt met je magische kunsten en aan het nadenken gezet, heel nieuwsgierig gemaakt. Maar weet je, ik wil eigenlijk bijna niet meer weten hoe je al die magische trucs deedt. Het feit dat het werkt is voldoende. Communicatie en magie, een prima setje."

Linda Buelens, Leef Leer Lach Hypnotherapie en coaching

 
"Gerard weet met zijn magie een extra laag aan te brengen in elke presentatie. Dit wekt meer interesse en plezier waardoor een presentatie niet meer vergeten wordt. Verder is hij een prettige open persoon die elke presentatiedag tot een succes kan maken. Zien is geloven!"

Rolf van der Jagt, BSR Van Der Jagt
 
"Gerard heeft de gave om op een unieke en leuke wijze NLP te demonstreren. Heel gaaf om te ervaren."

Niels Wuijts, Wuijts coaching & Special Forces in Business

Online

Magische Lezingen Referenties

 
"Gerard heeft voor ons een hele leuke magische sessie gegeven met betrekking tot Personal Leadership. Ondanks dat het online was, was het mede door de leuke magische breaks zo voorbij. Daarnaast kwam Gerard zeer professioneel over - hij had alles goed voorbereid en opgezet. Super bedankt voor de leuke sessie Gerard!"
Lotte Peeters - Ortec
 
"Gerard weet diepgaande onderwerpen als levensgeluk en perceptie luchtig te houden door afwisseling met goochelwerk. Daarnaast is Gerard erg flexibel en meedenkend in de communicatie. Ik kijk terug op een fijne samenwerking."

Nicole Huizing - Ortec

 
Enkele andere reacties na een online lezing voor Ortec:

Ik heb echt veel geleerd in deze workshop en het was leuk om naar te luisteren. Ik denk dat deze presentatie over persoonlijk leiderschap iedereen kan helpen in zijn werk en privéleven.
Zeer goede sessie, aardige trainer, geweldige digitale setup.
Het was meer een lezing en minder een workshop dan ik had verwacht. Ik had meer praktische oefeningen/interactie verwacht. Ik vond het nog steeds erg interessant en heb veel geleerd!
 
Gerard kan op geheel eigen wijze en met goede energie een groep online geboeid houden. Zijn online energizer, positieve insteek, met tegelijk bijpassende goocheltrucs om het verhaal nog meer kracht bij te zetten, zijn erg in de smaak gevallen. Reacties als, “wauw”, “gaaf”, “ik werd echt meegezogen” en “bijzonder om op deze manier meegenomen te worden” dekt mijns inzien de lading. Ik kan Gerard aanbevelen vanuit de ervaring die wij hebben gehad.
Misha van Wijmeren - VGZ

Magisch Spreker Gerard


Top magisch entertainment

U hoeft alleen voor de deelnemers en de locatie te zorgen

Professional met jarenlange ervaring

Duidelijke afspraken en heldere communicatie

100% Garantie, niet tevreden geld terug

Kwalitatief goed en toch zeer betaalbaar

Veel nuttige informatie die direct toepasbaar is

Flexibel en meedenkend

Kan ook in het Engels

magisch spreker gerard du buf

Informatie? Overleg? Boeking?

Prijsinformatie? Vermeld locatie en duur.
Beschikbaarheid? Vermeld datum en dagdeel.
Nog sneller antwoord? Vermeld telefoonnummer.