This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Spreker Bavel

  Magisch Spreker Gerard du Buf uit Bavel, voor Bavel

  Binnenkort organiseert u een evenement in Bavel of omgeving en nu bent u op zoek naar een spreker. De keuze is reuze maar er is maar 1 spreker die in Bavel zelf woont: Gerard! Een spreker met veel ervaring, bewezen kwaliteiten en ook nog eens betaalbaar. Gerard du Buf is een spreker uit Bavel en voor Bavel!

  Laat Gerard du Buf uw probleem bij deze met 1 toverslag wegtoveren. Natuurlijk, er bestaan ontelbaar veel sprekers in een ongelooflijke hoeveelheid soorten en maten, maar een Magisch Spreker, daar bestaat er maar eentje van!

  Magisch Spreker Gerard combineert gedegen inhoud over Werkgeluk, Leiderschap en Waarneming met zijn verbluffende goochelkunsten. Magie houdt de aandacht er zeker bij. Bovendien illustreren zijn trucs letterlijk en figuurlijk de boodschap van zijn Magische Lezing: communicatie zit vol valkuilen. Wij zien slechts wat wij denken te zien en we horen alleen wat we willen horen.

  We kennen het Noord-Brabantse dorp Bavel als het mooiste dorp dicht bij Breda. Het is een bourgondische plek, waar de mensen van een hapje en een drankje houden. Geen plek voor een taaie lezing! Geef jouw bedrijf/organisatie daarom een leuke show, met leerzame elementen voor jong en oud. Dankzij Magisch Spreker Gerard bent u verzekerd van vrolijke gezichten. Wie houdt er niet van toverkunst?

  Bij de Bavelse Magisch Spreker Gerard is uw evenement in goede handen. Hij levert maatwerk. Jouw gasten worden aan het denken, aan het lachen, en aan het werk gezet. Voor je het weet sta je op het podium mee te goochelen. Wat een interactie!

  Spreker Gerard du Buf trad met veel passie en enthousiasme op voor particulieren (zoals op huwelijken en verjaardagen) en voor grote en kleine organisaties op congressen, teamdagen en tijdens bedrijfsuitjes. Van Rabobank tot McDonalds. Laat nu Breda genieten van zijn kunsten. Lees Gerards referenties om alvast een voorproefje te krijgen.

  De aanwezigen van jouw evenement gaan naar huis met een supergevoel en bovendien een paar prachtige (levens)lessen in de pocket. Makkelijk te onthouden dankzij de link met de goocheltrucs. Iets nieuws leren gaat een stuk makkelijker op magische wijze.

  Graag komt Magisch Spreker Gerard naar jullie toe in Breda en omgeving – zijn reiskosten zijn altijd bij de prijs inbegrepen.

  Gerards keynote kan volledig op uw wensen worden afgestemd en dat geldt ook voor de tijdsduur. Een Magische Lezing is een ideale energizer aan het begin van de dag, een prachtige wrap-up aan het eind, of een feestje voor tussendoor. Ook een Magische Workshop is mogelijk.

  Geniet van magisch infotainment in de omgeving van Breda, Etten-Leur, Baarle-Nassau of Zundert.

  Neem nu contact op en u krijgt altijd binnen 24 uur een reactie, inclusief heldere prijsopgave!
  Ook kunt u gewoon even langs komen om het te bespreken bij een kopje koffie of thee.
  Graag tot binnenkort in Bavel!