Lezingen HRM

Al vele jaren verzorgt Gerard du Buf als Magisch Spreker fantastische lezingen. Twee lezingen wil ik graag onder de aandacht brengen van HRM medewerkers omdat deze bijzonder geschikt zijn voor medewerkers in een bedrijf.
De unieke combinatie van NLP Trainer, Goochelaar en Gerards ervaring in het bedrijfsleven zorgt voor een lezing die leerzaam en leuk is.
Gerards Magische Lezing over Werkgeluk is toepasbaar op zowel werk- als privé-situaties.

Een Werkgeluk-lezing kan met maatwerk toegespitst worden op een specifiek doel dat jullie als groep willen bereiken.

Spreker Werkgeluk

Al vele jaren verzorgt Gerard du Buf als Magisch Spreker fantastische lezingen. Zijn lezing over Werkgeluk is veelgevraagd.
De unieke combinatie van NLP Trainer, Goochelaar en Gerards ervaring in het bedrijfsleven zorgt voor een lezing die leerzaam en leuk is.
Gerards Magische Lezing over Werkgeluk is toepasbaar op zowel werk- als privé-situaties.

Een Werkgeluk-lezing kan met maatwerk toegespitst worden op een specifiek doel dat jullie als groep willen bereiken.

Smiley

"Werkgeluk:
Gelukkig worden, zijn en blijven!"

In het kort

We willen allemaal gelukkig zijn. In ons privé-leven, maar ook op ons werk, en dat is niet zo verwonderlijk. Naast het plezier dat we daar als mensen van hebben bewijst de wetenschap: gelukkige werknemers zijn innovatiever en succesvoller. Alles begint met geluk. Ook werken.

Met deze Magische Lezing leer je jouw (werk)geluk te vergroten


Tips en tricks om een beter leven te leiden

Klinkt dit je allemaal nog wat wonderbaarlijk in de oren? Lees dan verder! In zijn Magische Lezing Werkgeluk geeft Gerard concrete voorbeelden van hoe leiderschap werkt, geïllustreerd met zijn leukste trucs.

Je ontvangt handige tips waarmee je direct zelf aan de slag kunt gaan. Eenvoudige, helder uitgelegede oefeningen die iedereen nog tijdens de Magische Lezing kan uitvoeren.

Oefeningen waarbij je geen vingervlugheid nodig hebt! Fantastisch toch?

Details over Werkgeluk

De mens gaat op verre ruimtereizen en zelfs het menselijk DNA is inmiddels grotendeels ontrafeld. Zelfs ons mobieltje kan duizend dingen méér dan we ooit zullen gebruiken. In deze moderne tijd is er zoveel mogelijk dat wij vrijwel nooit meer verwonderd over iets kunnen zijn. Zeker niet op het werk. Toch is verwondering (en zijn positieve verwachtingen!) een helpende eigenschap om gelukkig te worden. ☺️

Samen met Gerard gaan jullie terug naar de basis. Het geluk zit in eenvoud. Leer om het schone in het gewone te zien. Dat kan alleen wanneer wij de magie uit onze alledaagse werkelijkheid weer wat meer durven omarmen. Magisch Spreker Gerard legt in zijn Magische Lezing uit dat we allemaal onze eigen wereld maken. Wat wij zien is wat wij willen zien. Deze kennis biedt ons een mooie kans om zélf aan ons werkgeluk te werken.

In de lezing Werkgeluk leren we hoe we onze eigen toekomst kunnen “voorspellen” – en vooral wat je zelf kan doen om onze toekomst positief te beïnvloeden. Zowel zakelijk als privé. Wetenschappelijk bewezen gereedschappen uit de NLP en Positieve Psychologie bieden praktische oplossingen die ervoor gaan zorgen dat jij in de toekomst gelukkiger wordt. Op de werkvloer en daarbuiten. Je waardeert wat je hebt en wat er nog op je pad komt. Zoals de dichter J.C. Bloem ooit schreef:

Het is een dagelijks wonder te leven!

Magische Lezingen: een combinatie van fun en inhoud

Een Magische Lezing bestaat uit bijzondere verhalen, efeningen om samen mee te doen en natuurlijk goochelen, heel veel goochelen!

Magisch Spreker Gerard draait dus niet zomaar het zoveelste verhaaltje af, waarin een hyperactieve spreker oproept om de regie te nemen over het leven, of plompverloren stelt dat jij ál jouw doelen kan bereiken, als je maar in jezelf gelooft. Gerard gaat verder. Met goocheltrucs illustreert hij wat hij vertelt en laat je zo ervaren hoeveel je niet ziet.

Een goochelaar weet alles van communicatie

Magisch Spreker Gerard kan bedrijven, organisaties en individuen als goochelaar iets heel nieuws bijbrengen. Een goochelaar is een kei in spelen met de werkelijkheid. Goochelaars maken slim gebruik van het feit dat onze zintuigen de werkelijkheid wat gemakzuchtig 'ontwaren'.

Mensen filteren informatie, zij zien de helft niet van wat er gebeurd en we negeren dingen die ons even niet uitkomen. Uiteraard speelt een goochelaar hiermee! Maar ook wij, als niet-goochelaars, kunnen deze truc in ons hoofd gebruiken om ons geluksgevoel te vergroten.

Wij kunnen onszelf gelukkig(e) patronen aanleren

In een Magische Lezing leer je hoe je vanaf nu meer kan (in)zien van wat jou werkelijk verder helpt. Dat is de mooiste en eerlijkste 'truc' die je kunt beoefenen. Eentje die elke dag werkelijkheid wordt.

Dankzij Gerards Magische Lezingen krijg je een praktische handleiding - gebaseerd op NLP en Positieve Psychologie - op een manier die je nooit eerder hebt meegemaakt. Als ervaren goochelaar doet Gerard letterlijk en figuurlijk méér met de materie. Sterker nog, de materie komt in zijn keynotes voor je ogen tot leven. Dat is (persoonlijk) leiderschap!

Inhoud en Magie gaan naadloos samen!

 
 
envellope

Enkele referenties

Kijk hier eens voor vele referenties.
Magisch Spreker Gerard trad al op voor vele bedrijven, waaronder ...
Enkele referenties specifiek over deze magische lezing:

 • Ik heb echt veel geleerd in deze workshop en het was leuk om naar te luisteren. Ik denk dat deze presentatie over persoonlijk leiderschap iedereen kan helpen in zijn werk en privéleven.
  Na online lezing - ORTEC
 • "Wij hebben ontzettend genoten van jouw bevlogenheid en passie tijdens de voorstelling ...
  Mooie hedendaagse voorbeelden met passende (perfect) uitgevoerde goocheltrucs. TOP..!

  Marco & Martine Godschalk - Besi
 • "Gerard heeft met zijn magische show mij geconfronteerd en aan het denken gezet over hoe eenvoudig je invloed hebt op je geluksgevoel."
  Willie Willemsen - Besi
afdeling team

Bedrijven - HRM, OR, Afdelingen

Hoe zorgt u dat werknemers actief werken aan het gelukkig zijn in hun baan?

Een team vol gelukkige mensen helpt niet alleen de bedrijfsresultaten vooruit, het beïnvloedt ook de manier waaróp jullie deze successen behalen. Elk project krijgt een aangenaam verloop, met een bijzonder aangename afloop als bonus toe.

Magisch Spreker Gerard du Buf draagt met zijn Magische Lezing over Werkgeluk graag een steentje aan bij. Zijn stelling: na vele jaren van focus op de 'Customer Experience' is het nu hoog tijd voor de 'Employee experience'!

Met Gerards Magische Lezing geeft u uw medewerkers op een verrassende manier praktische handvatten om zelf actief mee te helpen met het vormgeven van de beste baan voor zichzelf.

Een gelukkige medewerker, werkt harder, beter en voelt zich verbonden met het werk. Geluk werkt!

Online 45 tot 60 minuten.
Live 90 tot 120 minuten.

Nb. Voor particulieren en non-profit organisaties gelden speciale tarieven.

ook mogelijk met een dynamische goochelworkshop ...

Live

Afhankelijk van de locatie en de lezing wordt er gewerkt met een groter of kleiner decor. Meestal vertoont Gerard vooraf of achteraf tot veler plezier ook wat close-up goochelen tussen de gasten.

Gerard kan voor grote en kleine groepen optreden. Op zakelijke evenementen en op bijeenkomsten van particulieren. Als Magisch Spreker sprak hij de afgelopen jaren voor teams van een handvol personen tot aan zalen gevuld met honderden mensen. Hij beschikt over meer dan dertig jaar ervaring als trainer en meer dan een kwart eeuw als goochelaar.


magisch spreker Gerard du Buf live meeting

Online

Ook online werken Magische Lezingen uitstekend:
praktische informatie wordt op een even toegankelijke als magische manier gebracht.
Dankzij de professionele thuisstudio kan Gerard ook vanuit huis een show geven. Door het gebruik van twee sets kan de inhoud hetzelfde blijven, magische effecten worden deels aangepast.

Goed om te weten: een Magische Lezing kan qua inhoud en tijdsduur exact op jouw digitale vergadering worden aangepast. Dat wordt magisch en leerzaam!

Boekingen van Gerard ook via Online Energizers
Goochelaar Gerard Magisch Spreker Online Energizers
envellope

Wat kunnen we leren van Positieve Psychologie

Gerard du Buf heeft zich verdiept in Positieve Psychologie. Deze tak van psychologie doet iets wat de traditionele psychologie vaak achterwege laat. Ze blust geen brandjes, ze verhoogt de lat van héél ons geluksspectrum.
Een deel hiervan ligt in het leren zien van geluk. We hebben van nature meer oog voor de minder prettige ervaringen, maar met enkele eenvoudige oefeningen zie je in hoeveel er ook WEL goed gaat. Zie je dat eenmaal dan mag een tijdelijk dal er ook zijn.

Geluk groeit als je de gelukkige momenten leert zien

Positieve Psychologie heeft niets met het gangbare idee uit de traditionele psychologie dat mensen uit hun dal moeten worden gepraat (of gepoederd).
Uiteraard kunnen psychiaters en psychologen depressies vaak genezen, zeker, maar daarbij is het risico dat mensen afgevlakt raken. Minder lows én minder highs beleven. Positieve Psychologie gaat voor een andere aanpak. Ups en downs maken ons leven.

Verwondering, ook dáár worden we happy van

Enkele bekende namen uit de Positieve Psychologie:
Martin Seligman, Mihály Csíkszentmihályi, Christopher Peterson en Jan Walburg
nlp

Wat we kunnen leren van NLP

Neurolinguïstisch programmeren is een methode van zelfverbetering die zich concentreert op training en coaching van mensen (zowel individueel als groepen). Een gereedschap daarbij is mensen bewust maken van hun eigen wereldmodel en hun gedrag. Met zelfkennis en een verzameling gereedschappen kan je je leven structureel veranderen.

Communicatie is voor NLP-trainers een belangrijk onderdeel. Wat de trainingsmethoden van NLP zo uniek maakt, is de down to earth-atttitude. Het gaat voor een deel ook over communicatie, de communicatie met anderen, maar vooral de communicatie die je met jezelf hebt.

NLP pretendeert absoluut niet de waarheid in pacht te hebben. NLP richt zich dan ook niet op één stroming van ons denken. NLP modelleert uiteenlopende experts uit de geschiedenis en maakt hun gedachtegoed toegankelijk.

Een gelukkig mens ís niet de hele tijd gelukkig en dat is prima!

De toverkunst van het leren

Ontdek de verhelderende kracht van magie onder de deskundige leiding van Gerard du Buf. Iets nieuws leren gaat stukken beter... with a little bit of magic. Het resultaat van Gerards lezing? Plezierige verwondering! Wanneer je nieuwe informatie in je hoofd kunt linken aan iets magisch, gaan er deuren open die anders dicht zouden blijven. Je verbaast je – als een kind. En kinderen? Zij staan nog open voor nieuwe input.

Het is een onvermijdelijk gevolg van onze reis naar volwassenwording dat we wat stugger worden. De Magische Lezing van Gerard biedt hierin een creatieve oplossing – geschikt voor ieder bedrijf, team of organisatie. De informatie over Werkgeluk krijgt juist dankzij Gerards goocheltrucs de kracht om te landen.

Je brein wordt getriggerd om anders naar de zaken te kijken, nieuwe dwarsverbanden te leren leggen, kortom, een andere mindset te gebruiken. Na een lezing Werkgeluk sta je open voor de magie van het héle leven. Een Magische Lezing blijft je bij.

Als iemand iets kan, dan kan een ander het ook lerenWie is Magisch Spreker Gerard?

Gerard du Buf werkte vele jaren als trainer voor bedrijven en organisaties. In zijn vrije tijd mocht hij ook toen al graag goochelen. Na vele goocheloptredens op verjaardagsfeesten, huwelijken etc werd hij steeds meer gevraagd voor grotere en zakelijke optredens zoals bedrijfsfeesten, teamdagen, etcetera.

In 2007 gaf Gerard zijn werknemerschap op en werd hij ZZP-er: "Magisch Spreker". Hij volgde meerdere cursussen NLP, verdiepte zich in Positieve Psychologie en gebruikt en deelt die kennis en ervaring in zijn Magische Lezingen. Dit blijkt een gat in de markt te zijn. En dat is logisch, want ...

Met plezier en verwondering leren werkt beter!

Magisch Spreker Gerard


Top magisch entertainment

U zorgt voor de deelnemers en de locatie, wij voor de rest

Professioneel met jarenlange ervaring

Duidelijke afspraken en heldere communicatie

100% Garantie, niet tevreden geld terug

Kwalitatief goed en toch zeer betaalbaar

Veel nuttige informatie die direct toepasbaar is

Flexibel en meedenkend

Kan ook in het Engels

magisch spreker gerard du buf

Informatie? Overleg? Boeking?

Prijsinformatie? Vermeld locatie en duur.
Beschikbaarheid? Vermeld datum en dagdeel.
Nog sneller antwoord? Vermeld telefoonnummer.

cf7form shortcode key fout, kan het formulier niet vinden, is de formulier sleutel geüpdatet?