Magische Lezingen van Gerard du Buf

Leiderschap

Wil jij gereedschappen uit NLP en Positieve Psychologie waarmee je zelf je leven zelf beter vorm kunt geven? Magisch Spreker Gerard geeft met zijn keynote inzicht in je patronen. Na afloop beschik over de tools om daar invloed op uit te oefenen. Neem de touwtjes van jouw leven stevig in handen.
Gerard du Buf Persoonlijk Leiderschap

WerkGeluk

Iedereen wil dolgraag gelukkig zijn! Gelukkig is gelukkig worden een wetenschap. Een techniek die je je kunt leren. Magisch Spreker Gerard geeft je tips om gelukkiger te worden. Door zijn lezing met slimme trucs te illustreren heeft de lezing blijvend effect op elke toehoorder. Ook (werk)geluk is bereikbaar.
alt="magisch

Nooit te oud...

Te oud om te leren? Iets nieuws leren houdt je juist jong van geest. Een scherp brein is een enthousiast brein! En wat is er leuker dan te leren over waarneming en over gelukkiger worden. Magisch Spreker Gerard verwondert al twintig jaar met zijn goocheltrucs en lezingen. Onthoud: " Je bent nooit te oud ...
magisch spreker nooit te oud om te leren online

Waarneming

De hele dag nemen we van alles waar. Het zijn onze zintuigen waarmee wij ons model van de wereld opbouwen. Maar hoe betrouwbaar is de verwerking van deze input eigenlijk? Magisch Spreker Gerard laat zien hoe zintuigen ons voor de gek kunnen houden. Onderzoek hoe jouw waarneming werkt.
magisch spreker waarneming zintuigen online

WerkCultuur

Afspraak is afspraak, zo hoort het op het werk. Voor iedereen klopt dit, behalve voor de goochelaar. Deze doet juist niet wat ie zegt! Een goochelaar vormt een leerzame uitzondering op de regel dat we eerlijk moeten zijn. Daardoor kan Magisch Spreker Gerard jouw WerkCultuur een magische spiegel voorhouden.
magisch spreker werkcultuur team samenwerken online

Maatwerk

Magisch Spreker Gerard gaat vol enthousiasme met jullie eigen onderwerp, thema, project, of product aan de slag om een maatwerk-lezing te creëren. Neem snel contact op, zodat jouw team, afdeling, bedrijf of organisatie een even magische als unieke keynote krijgt. Het wordt een schitterende show!
magisch spreker Gerard du Buf maatwerk online