This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Spreker Den Haag

  Magisch Spreker Gerard du Buf in Den Haag

  Wat leuk dat u een evenement op (lange) poten zet in de omgeving van Den Haag. Een spreker vinden is vaak een hele toestand. De keuze-opties lijken eindeloos. Al snel ziet u door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer. Welke spreker heeft met referenties aangetoonde kwaliteit en is toch prima betaalbaar? Welke spreker halen we naar Den Haag?

  Laat Gerard du Buf uw probleem bij deze op magische wijze wegtoveren. Natuurlijk, er bestaan vele sprekers in allerlei soorten en maten, maar een Magisch Spreker, daar heb je 'r maar eentje van!

  Magisch Spreker Gerard combineert betrouwbare inhoud over Werkgeluk, Leiderschap en Waarneming met zijn fantastische goochelkunsten. Magie houdt de aandacht er altijd bij. Bovendien illustreren Gerards trucs letterlijk en figuurlijk de boodschap van zijn Magische Lezing: communicatie zit vol uitdagingen. Wij zien slechts wat wij denken te zien en we horen alleen wat we willen horen.

  We kennen Den Haag (deftiger: 's-Gravenhage) als de Hofstad. Onze regering en tal van andere politieke instituten zetelen er. De harten van de voetbalfans kloppen geelgroen en de grote schrijvers Louis Couperus en Spinoza leefden er. Daarnaast is Den Haag een plek vol verborgen pareltjes en bedrijvigheid. Een goede plek voor een verrassende lezing! Geef jouw bedrijf/organisatie daarom een vrolijke show, met leerzame elementen voor jong en oud. Dankzij Magisch Spreker Gerard bent u verzekerd van breeduit lachende gezichten. Wie houdt er nu niet van toverkunst?

  Bij Magisch Spreker Gerard – zelf trouwens uit Brabant afkomstig – is uw evenement in de juiste handen. Hij kan zowel live optreden als online, en levert maatwerk. Jouw gasten worden door hem aan het denken, aan het lachen, en aan het werk gezet. Voor je het weet sta je zelf op het podiumte goochelen. Wat een interactie!

  Spreker Gerard du Buf trad eerder met veel passie en enthousiasme op voor particulieren (zoals op huwelijksjubilea) en voor grote organisaties op congressen, teamdagen en als verrassingsact tijdens bedrijfsuitjes. Zijn referenties lopen uiteen van Rabobank tot McDonalds. Laat ook Den Haag genieten van zijn magische spreekkunsten.

  De aanwezigen van jouw evenement gaan naar huis met een supergevoel en bovendien een paar prachtige (levens)lessen in de pocket. Makkelijk te onthouden dankzij de link met de goocheltrucs. Iets nieuws leren gaat een stuk makkelijker op magische wijze.

  Graag komt Magisch Spreker Gerard naar jullie toe in Den Haag en omgeving – zijn reiskosten zijn altijd bij de prijs inbegrepen.

  Gerard geeft Magische Lezingen over de volgende onderwerpen: Gerards keynote kan volledig op uw wensen worden afgestemd en dat geldt uiteraard ook voor de tijdsduur. Een Magische Lezing is een ideale energizer aan het begin van de dag, een prachtige wrap-up aan het eind, of een feestje tussendoor. Ook een Magische Workshop is mogelijk.

  Geniet van infotainment in de omgeving van de gemeente 's-Gravenhage, Rijswijk, Zoetermeer of Scheveningen.

  Neem nu contact op en u krijgt altijd binnen 24 uur een reactie, inclusief heldere prijsopgave!

  Een magische groet en graag tot binnenkort in Den Haag!

  Magisch Spreker Den Haag


  Magisch infotainment van hoog niveau

  Veelzijdig: een combinatie van magie en psychologie

  Professioneel met jarenlange ervaring

  Duidelijke afspraken en heldere communicatie

  100% Garantie, niet tevreden geld terug!

  Kwalitatief goed en toch zeer betaalbaar

  Energieke en positieve invloed op je hele team

  Flexibel en meedenkend

  Maakt optredens altijd persoonlijk door maatwerk

  De show is ook mogelijk in het Engels

  Magisch Spreker Gerard du Buf Positieve Psychologie NLP Magie Online

  Informatie? Overleg? Boeking?

  Prijsinformatie? Vermeld locatie en duur.
  Beschikbaarheid? Vermeld datum en dagdeel.
  Nog sneller antwoord? Vermeld telefoonnummer.

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.