Spreker
De Toekomst = Kuriosa

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Spreker Toekomst plannen met Kuriosa

  Al vele jaren verzorgt Gerard du Buf als Magisch Spreker fantastische lezingen. Zijn lezing over het plannen van de toekomst is een praktische en entertainende lezing voor bedrijven en overheid maar zelfs ook voor particulieren.
  De combinatie van Gerard als NLP Trainer en Goochelaar samen met Eric Johnson als showontwerper en goochelaar zorgt voor een bijzonder leerzame en goed doordachte show die voor iedereen leerzaam en leuk is.
  De toekomst bepalen doen we allemaal, zowel op het gebied van werk- als privé-situaties.

  Deze lezing over de toekomst, jouw toekomst, kan met maatwerk toegespitst worden op jullie, jullie markt of jullie specifieke situatie.
  de toekomst is verlicht

  De Toekomst:
  Leer de toekomst Uitzetten en Bereiken

  In het kort

  Wat de toekomst gaat brengen weten we vaak niet maar we hebben er wel allemaal een idee over en ieder heeft zo zijn eigen wensen. Door wetenschappelijk onderzoek is er nu al veel kennis over de manier waarop je de toekomst, jouw eigen toekomst, kan beïnvloeden. Zo willen we allemaal gelukkig zijn en voor vergroting van ons geluk is er al veel kennis beschikbaar uit de positieve psychologie. Zo zijn we allemaal nu op een moment in ons leven dat ooit eens 'de toekomst' was. Maar hoe ben je op dit moment gekomen? Wat is de relatie tussen het verleden het heden en det toekomst?
  We onderzoeken het in deze magische lezing!

  Kuriosa: Van toekomstplannen naar toekomst plannen!

  Een goochelaar speelt met communicatie

  Magisch Spreker Gerard en Eric Johnson kunnen bedrijven, organisaties en individuen een nieuwe visie op de toekomst bijbrengen. Een goochelaar is een kei in het spelen met de werkelijkheid. Een goochelaar maakt handig gebruik van het feit dat wij de werkelijkheid nogal gemakzuchtig 'ontwaren'.

  Mensen filteren informatie, zien de helft niet van wat er gebeurd en negeren dingen die ons niet uitkomen. Uiteraard speelt een goochelaar hiermee. Maar ook wij, niet-goochelaars, kunnen hier iets mee, het kan een gereedschap zijn!

  Met meer kennis over de toekomst maak je betere keuzes

  Tips en tricks voor de toekomst

  Klinkt dit je allemaal wat wonderbaarlijk in de oren? Lees dan verder! In deze Magische Lezing geven Eric en Gerard op een magische entertainende manier voorbeelden over de relatie tussen verleden, heden en toekomst. Een inhoudelijk sterk verhaal, wetenschappelijk onderbouwd en geïllustreerd met hun meest magische effecten.
  Je ontvangt handige tips waarmee je direct zelf aan de slag kun gaan. Eenvoudige oefeningen die iedereen nog tijdens de lezing kan uitvoeren.

  Oefeningen waarbij je geen vingervlugheid nodig hebt! Fantastisch toch?

  Details over De Toekomst

  De mens gaat op verre ruimtereizen enmenselijk DNA is grotendeels ontrafeld. Zelfs ons mobieltje kan duizend dingen méér dan we ooit zullen gebruiken. In onze moderne tijd is er zoveel mogelijk dat we vrijwel nooit meer verwonderd over iets kunnen zijn. Toch is verwondering en zijn verwachtingen een helpende eigenschap voor een mooiere toekomst. ☺️

  We gaan met z'n allen terug naar de basis; wat is er met het verleden gebeurt, hoe ben ik in het hier-en-nu terecht gekomen en wat zijn tips voor de toekomst? Deze lezing laat je de toekomst weer omarmen.

  In deze lezing leer je wat je zelf kan doen om de toekomst positief te beïnvloeden. Wetenschappelijk bewezen gereedschappen uit de NLP en Positieve Psychologie bieden praktische oplossingen. Je waardeert wat je hebt en wat er nog op je pad komt. Zoals de dichter J.C. Bloem zei:

  Het is een dagelijks wonder te leven!


  Duur

  • Duur lezing minimaal 45, maximaal 90 minuten.
   U kiest de duur.
  • Optionele Magische Workshop, minimaal 30, maximaal 60 minuten.
   Afhankelijk van de groepsgrootte.
  • Optionele extra lezing door een trendsetter in uw marktsegement: minimaal 45, maximaal 90 minuten.
   Geef bij de offerteaanvraag ook uw markt of doel op.

   Magisch Spreker Gerard

   Magisch Spreker Gerard draait niet zomaar het zoveelste verhaaltje af, waarin een spreker oproept om de regie te nemen over het leven, of plompverloren stelt dat jij ál jouw doelen kan bereiken, als je maar in jezelf gelooft. Gerard gaat verder. Hij demonstreert wat hij vertelt en laat je ervaren hoeveel je NIET ziet. Ook leer je hoe je meer kan zien van wat jou verder helpt. Dat is de mooiste truc die je kunt leren. Eentje die elke dag werkelijkheid wordt.

   In zijn Magische Lezing krijg je een praktische handleiding - gebaseerd op NLP en Positieve Psychologie - op een manier die je niet eerder hebt meegemaakt. Als ervaren goochelaar doet Gerard letterlijk en figuurlijk méér met de materie. Sterker nog, de materie komt in zijn keynote over Persoonlijk Leiderschap voor je ogen tot leven.

   Inhoud en Magie gaan naadloos samen!

   Showontwerper Johnson

   Eric Johnson heeft door zijn bijzondere loopbaan en leven veel levenservaring en kennis. Hij heeft niet alleen vele jaren werkervaring in Nederland maar hij heeft ook vele jaren werkervaring in China. Hij is in zijn eentje bezig geweest met kleine projectjes zoals een eenmans-goochelshow, maar hij was ook leidend in het ontwerpen van gigantische shows en pretparken in meerdere landen met een team van entertainmentspecialisten.

   Zijn vakkennis van zowel het goochelen als show-ontwerp zie je terug in deze magische lezing waarbij de vorm en de details onderstrepen wat we allemaal al weten: wat je (in de toekomst) wil bereiken is mogelijk door stap voor stap te groeien naar je doel.

   Zo kan de toekomst er uit zien!

   envellope

   Enkele referenties

   Kijk hier eens voor vele referenties.
   Magisch Spreker Gerard trad al op voor vele bedrijven, waaronder ...

   Entertainer Eric Johnson trad al op voor vele bedrijven, waaronder ...

   Enkele referenties specifiek over deze magische lezing:

   • Ik heb echt veel geleerd in deze workshop en het was leuk om naar te luisteren. Ik denk dat deze presentatie over persoonlijk leiderschap iedereen kan helpen in zijn werk en privéleven.
    Na online lezing - ORTEC
   • "Wij hebben ontzettend genoten van jouw bevlogenheid en passie tijdens de voorstelling ...
    Mooie hedendaagse voorbeelden met passende (perfect) uitgevoerde goocheltrucs. TOP..!

    Marco & Martine Godschalk - Besi
   • "Gerard heeft met zijn magische show mij geconfronteerd en aan het denken gezet over hoe eenvoudig je invloed hebt op je geluksgevoel."
    Willie Willemsen - Besi
   afdeling team

   Bedrijven, Overheid, Teams, Afdelingen, ...

   Hoe ziet u de toekomst? Wat zijn de kansen? Wat de uitdagingen?

   De stip op de horizon beïnvloedt de manier waaróp successen behaald worden. weten waar je het voor doet en wat de bijdrage is die jouw/jullie werk oplevert.

   Magisch Spreker Gerard en Eric Johnson dragen met de Magische Lezing over de Toekomst graag een steentje aan bij. Hun stelling: de toekomst zelf bepalen is geen magie

   Deze Magische Lezing geeft u uw medewerkers op een verrassende manier praktische handvatten om zelf actief mee te helpen met het vormgeven van de toekomst voor zichzelf en voor het werk/team/bedrijf.

   Live 30 tot 120 minuten.

   Nb. Voor particulieren en non-profit organisaties gelden speciale tarieven.

   ook mogelijk met een dynamische goochelworkshop ...

   envellope

   Wat kunnen we leren van Positieve Psychologie

   Gerard du Buf heeft zich verdiept in Positieve Psychologie. Deze tak van psychologie doet iets wat de traditionele psychologie vaak achterwege laat. Ze blust geen brandjes, ze verhoogt de lat van héél ons geluksspectrum.
   Een deel hiervan ligt in het leren zien van geluk. We hebben van nature meer oog voor de minder prettige ervaringen, maar met enkele eenvoudige oefeningen zie je hoeveel er ook WEL goed gaat. Zie je dat eenmaal dan mag een tijdelijk dal er ook zijn.

   Geluk groeit als je de gelukkige momenten leert zien

   Positieve Psychologie heeft niets met het gangbare idee uit de traditionele psychologie dat mensen uit hun dal moeten worden gepraat (of gepoederd).
   Uiteraard kunnen psychiaters en psychologen depressies vaak genezen, zeker, maar daarbij is het risico dat mensen afgevlakt raken. Minder lows én minder highs beleven. Positieve Psychologie gaat voor een andere aanpak. Ups en downs maken ons leven.

   Verwondering, ook dáár worden we happy van

   Enkele bekende namen uit de Positieve Psychologie:
   Martin Seligman, Mihály Csíkszentmihályi, Christopher Peterson en Jan Walburg
   nlp

   Wat we kunnen leren van NLP

   Neurolinguïstisch programmeren is een methode van zelfverbetering die zich concentreert op training en coaching van mensen (zowel individueel als groepen). Een gereedschap daarbij is mensen bewust maken van hun eigen wereldmodel en hun gedrag. Met zelfkennis en een verzameling gereedschappen kan je je leven structureel veranderen.

   Communicatie is voor NLP-trainers een belangrijk onderdeel. Wat de trainingsmethoden van NLP zo uniek maakt, is de down to earth-atttitude. Het gaat voor een deel ook over communicatie, de communicatie met anderen, maar vooral de communicatie die je met jezelf hebt.

   NLP pretendeert absoluut niet de waarheid in pacht te hebben. NLP richt zich dan ook niet op één stroming van ons denken. NLP modelleert uiteenlopende experts uit de geschiedenis en maakt hun gedachtegoed toegankelijk.

   Als iemand iets kan dan kan een ander het ook leren

   De toverkunst van het leren

   Ontdek de verhelderende kracht van magie onder de deskundige leiding van Gerard du Buf. Iets nieuws leren gaat stukken beter... with a little bit of magic. Het resultaat van Gerards lezing? Plezierige verwondering. Wanneer je nieuwe informatie in je hoofd kunt linken aan iets magisch, gaan er deuren open die anders dicht zouden blijven. Je verbaast je – als een kind. En kinderen? Zij staan nog open voor nieuwe input.

   Het is een onvermijdelijk gevolg van onze reis naar volwassenwording dat we wat rigide worden. De Magische Lezing van Gerard biedt hierin een creatieve oplossing – geschikt voor ieder bedrijf, team of organisatie. De informatie over Werkgeluk krijgt juist dankzij Gerards goocheltrucs de kracht om te landen.
   Je brein wordt getriggerd om anders naar de zaken te kijken, nieuwe dwarsverbanden te leren leggen, kortom, een andere mindset te gebruiken. Na een lezing Werkgeluk sta je open voor de magie van het héle leven. Een Magische Lezing blijft je bij.

   Een gelukkig mens ís niet de hele tijd gelukkig en dat is prima.

   Met plezier en verwondering leren werkt beter!

   Een Magische Lezing bestaat uit bijzondere verhalen, oefeningen om samen mee te doen en natuurlijk goochelen, VEEL goochelen!

   Als ook u een bijzondere magische voorstelling mee wil maken neem dan contact met mij op.


   Hartelijke groet en graag zijn wij u van dienst!

   Eric - Showman
   Gerard - Magisch Spreker

   Eric & Gerard:


   Top magisch entertainment

   U zorgt voor de deelnemers en de locatie, wij voor de rest

   Professioneel met jarenlange ervaring

   Duidelijke afspraken en heldere communicatie

   100% Garantie, niet tevreden geld terug

   Kwalitatief goed en toch zeer betaalbaar

   Veel nuttige informatie die direct toepasbaar is

   Flexibel en meedenkend

   Kan ook in het Engels

   magisch spreker gerard du buf

   Informatie? Overleg? Boeking?

   Prijsinformatie? Vermeld locatie en duur.
   Beschikbaarheid? Vermeld datum en dagdeel.
   Nog sneller antwoord? Vermeld telefoonnummer.