Voor een onvergetelijke ervaring

Door zijn ervaring als spreker, trainer en goochelaar kan Gerard een waardevolle en bijzondere bijdrage aan uw evenement leveren.
Gaat het om een groot publiek, zoals een congreszaal, dan is een podiumoptreden met grote, goed zichtbare attributen mogelijk. Bij een klein publiek wordt het een optreden met ook kleine attributen zoals muntjes en elastiekjes.
In beide gevallen zal het een ervaring worden waarbij de toeschouwers niet alleen wijzer worden, maar ook ongelooflijk verbaasd zullen staan.

Voor Evenementen, Beurzen, Vergaderingen, Bijeenkomsten, ...

Wilt u uw deelnemers mentaal een opkikker geven?
Laat dan uw deelnemers eens op een hele nieuwe, magische manier naar uw onderwerp kijken. Met een goed verhaal en magische effecten zal hij ervoor zorgen dat de groep weer met een frisse blik verder gaat.

Waarom staat er deelnemers en niet toeschouwers?
Omdat iedereen mee doet; niet alleen luisteren maar samen bijzondere dingen doen en ervaren.

Voor Bedrijven

Bij Magische Lezingen staat uw inhoud centraal en wordt de verhouding entertainment / boodschap besproken tijdens een grondig intake-gesprek.

Lezingen worden altijd toegespitst op uw bedrijf en uw situatie. Daarnaast maak ik met veel plezier een maatwerk Magische Lezing. Heeft u een idee, neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend overleg.

Tel.  06-55182487

info@magischspreker.nl

Nieuws

Magische
Communicatie
Trainingen:

MagieInCommunicatie.nl

Van korte magische momenten op uw bedrijfs-dagen tot een uitgebreide 5-daagse training.